Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DVA PREDALNIKA/ORGANIZATORJA za shranjevanje kar 24-ih parov ČEVLJEV + BREZPLAČNA poštnina

DVA PREDALNIKA/ORGANIZATORJA za shranjevanje kar 24-ih parov ČEVLJEV + BREZPLAČNA poštnina

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ali imate težave s pomanjkanjem prostora za shranjevanje čevljev? Ali so vaši čevlji vedno v kaosu? Organizator obutve je enostavna in hitra rešitev, da shranite in zaščitite svoje čevlje!
Če radi kupujete čevlje, boste zagotovo vedeli, kako težko je najti prostor za njihovo shranjevanje. Z organizatorjem obutve boste obenem pospravili čevlje in prihranili prostor!
Imejte vse svoje čevlje na enem mestu in poskrbite za red! Predvsem pripadnice nežnejšega spola, ki rade nakupujejo čevlje, vedo kako hitro lahko zmanjka prostora za najnovejše čevlje. 
S predalnikom boste shranili vse svoje čevlje in na enem mestu poskrbeli za urejen dom. V današnji ponudbi boste prejeli dva predalnika/organizatorja za shranjevanje skupno kar 24-ih parov čevljev. Predalnik je dimenzije 70 x 50 cm in vam omogoča, da so vaši čevlji vedno pospravljeni in na enem mestu. Predalnik je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki prepušča optimalno količino zraka. Zasnovan je tako, da lahko vanj pospravite 12 parov čevljev in ga postavite v omaro, pod posteljo, klet ali kamorkoli želite. Razen čevljev, lahko vanj shranite tudi nogavice, pasove, igrače. Predstavlja odlično rešitev za shranjevanje čevljev, ki jih v prihajajočem letnem času ne boste potrebovali.
Organizator čevljev boste prejeli v rumeni/rjavi barvi. Ima dva ročaja in 12 oddelkov, v katere postavite čevlje, patentirano zadrgo, ki preprečuje vdor vlage in prahu in prosojen zgornji del, skozi katrega lahko vidite, kaj ste spravili v predalnik. Najboljša prednost predalnika pa je, da ga lahko postavite kamorkoli želite!
Z organizatorjem obutve boste lahko končno enostavno in hitro pospravili čevlje. 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.