Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

5-obiskov za OBLIKOVANJE TELESA: LIMFNA DRENAŽA + BODY WRAP v Salonu LaVida v Ljubljani

5-obiskov za OBLIKOVANJE TELESA: LIMFNA DRENAŽA + BODY WRAP v Salonu LaVida v Ljubljani

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Oblikujete svoje telo, znebite se odvečnih kilogramov in zasijete z novo energijo in zmanjšanim obsegom vašega telesa.
Vaše želje so pomembne, in če je vaša želja bolj izklesano in oblikovano telo, potem ste na pravem mestu!  Oblikujte svoje telo in osvojite silhueto, ki si jo vi želite! 
Za vas imamo oblikovanje telesa in izgubo odvečne maščobe in teže s POPOLNIM PAKETOM OBLIKOVANJA TELESA, ki vključuje body wrap in limfno drenažo. 
Individualen pristop, naravni rezultati in navdihujoči rezultati!!! Že samo ime Body wrapping pove, da gre za postopek ovijanja telesa s posebnimi izdelki. 
Z ovijanjem v posebno folijo zagotavljamo, da fitoaromatične sestavine iz izdelkov za body wrapping bolje penetrirajo v kožo in podkožno tkivo ( z nepredušno folijo preprečimo njihovo izhlapevanje), kjer opravljajo želene razgradne in detoksifikacijske učinke, istočasno pa s pravilnim pritiskom stimuliramo pretok limfe ter tako spodbujamo odvajanje vode in zaostalih škodljivih snovi presnove iz podkožnega tkiva.
Zakaj body wrapping?
Ker verjamemo v moč človeškega dotika in ker omogoča optimalen izkoristek učinkovanja vrhunskih anticelulitnih izdelkov.
 ZAGOTOVLJENI REZULTATI zmanjšanja obsega telesado 2 cm po prvem tretmajudo 6 cm po desetih tretmanihZa boljši rezultat se posvetujte s terapevtko, saj kombinacija različnih postopkov pomaga k boljšim in zadovoljivim rezultatom!!!
Z limfno drenažo in body wrappingom bodo vaša tkiva bolj prekrvljena, zmanjšala se bo prosta tekočina med celicami. Pri odpravi celulita je limfna drenaža neprecenljiva. Za optimalne rezultate se je treba tudi gibati, zdravo prehranjevati in popiti 2 litra tekočine dnevno.
Zagotovite si paket, s katerim vam bo zagotovo uspelo! Naredite nekaj za svoje zdravje in učinek bo zagotovljen!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.