Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ekošara: Sokovnik Hurom HH “Druga generacija” -21%

Ekošara: Sokovnik Hurom HH “Druga generacija” -21%

18%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

SOKOVNIK HUROM z vertikalnim enojnim polžastim vijakom sodi v sam svetovni vrh sokovnikov z delovanjem pri nizki hitrosti .


Kaj ponudba vključuje?
HUROM HH "Druga generacija".Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.10.2014.Opis ponudbe
SOKOVNIK HUROM z vertikalnim enojnim polžastim vijakom sodi v sam svetovni vrh sokovnikov z delovanjem pri nizki hitrosti (Slow Squessing Sistem - od 40 do 80 obratov na minuto). S svojo edinstveno patentirano tehnologijo preprečuje segrevanje sadja in na ta način v soku ohranja več hranljivih snovi, okusa, barvo, vitamine in encime. Sokovnik sadje stiska, za razliko od tradicionalnih sokovnikov, ki sadje meljejo, trejo, sekljajo in tako izgubljajo dragocene hranljive snovi.
Sok, pripravljen s sokovnikom HUROM, dokazano vsebuje kar 4x več vitaminov, encimov in mineralov in 6x več vitamina C, kot sok, ki je pripravljen s tradicionalnim sokovnikom. HUROM Zagotavlja večji izkoristek in v primerjavi z drugimi sokovniki iz manjše količine sadja iztisne več soka. Sokovnik je priročen za uporabo, oblikovno dovršen, čiščenje je preprosto in hitro. S Huromom je možno stiskati sadje, zelenjavo, sojo, stročnice, oreške. Nova modela sokovnika HUROM HE in HUROM HF, katerih plastični deli ne vsebujejo kemikalije bisfenol, sta primerna tudi za izdelavo otroških kašic.
HUROM HH "Druga generacija" je najnovejši in najzmogljivejši HUROM sokovnik.
Ohranja vse bistvene prednosti HUROM sokovnikov, ki so kvaliteten sok, visok izkoristek, izredna praktičnost, kakovost materialov in tiho delovanje.
Prejšnje modele nadgrajuje HUROM HH "Druga generacija" v naslednjih lastnostih:
patentiran sistem hladnega stiskanja sokov "DRUGA GENERACIJA",dodatno izbolšan izkoristek, ki je od prejšnjih modelov v povprečju višji za 25% (korenje +20%, zeleni sokovi do +40%),dodatno znižana hitrost vrtenja (40 obr./min.),dodatno izboljšana kvaliteta soka, ki je bistrejši in je popolnoma brez trdih delcev,dodana možnostjo doziranja gostote soka,dodatno izboljšana izolacija in posledični še tišje delovanje,k sokovniku je dodano praktično stojalo za sušenje delov po pranju,Oblika nagrajena s priznanjem reddot design award.Več podatkov na spletni strani ponudnika! Povezava!
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb NATISNI in si BREZPLAČNO (0,0€) natisnitie potrdilo o ekskluzivni ceni. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na 031 665 373 al info@libereko.si.Lokacija ponudnika: Plemljeva ul.2, 1210 Ljubljna-ŠentvidPotrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.10.2014.Znesek 470,00 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Količina je omejena zato priporočamo čimprejšnje naročilo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: LiberEKO trgovina d.o.o. Kontaktni podatki: 031 665 373 ali info@libereko.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

24620-56 MUFFIN APARAT RUSSELL HOBBS
-13%
OMEJENA KOLIČINA
25240-70 GRELNIK VODE GEO STEEL
-13%
OMEJENA KOLIČINA
50% POPUSTA za PRENOSNI MIXER!...
-50%
OMEJENA KOLIČINA
BDIN38520Q VGR.POM.STROJ BEKO
-4%
OMEJENA KOLIČINA

BDIN38520Q VGR.POM.STROJ BEKO

419,99€ 399,99€ Odpri