Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

AlterSkin: BIO krema 100 ml za mešan do masten tip kože + pregled in diagnostika kože -31%

AlterSkin: BIO krema 100 ml za mešan do masten tip kože + pregled in diagnostika kože -31%

32%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Krema je izdelana v profesionalnem labaratoriju po predhodnem pregledu in analizi vaše kože ter glede na stanja in težave vaše kože. Gre za edino kozmetiko na svetu, ki se prilagaja in je individulna glede na vaš tip kože.


Kaj ponudba vključuje?
Strokovni pregled in diagnostika kože.BIO krema 100 ml za mešan do masten tip kože.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.10.2014.Opis ponudbe
Krema je izdelana v profesionalnem labaratoriju po predhodnem pregledu in analizi vaše kože ter glede na stanja in težave vaše kože. Gre za edino kozmetiko na svetu, ki se prilagaja in je individulna glede na vaš tip kože. Uporabljajo jo tudi znane Slovenke!
Prednosti AlterSkin kozmetike:
bio sestavine, ki so čiste, primerno pridelane ter predelane,ne vsebujejo naftnih derivatov, parfumov ter gensko spremenjenih organizmov,vsaka krema je unikat, torej narejena po predhodnem pregledu in analizi kože, glede na stanje in težave kože,butična slovenska blagovna znamka znanega družinskega laboratorija,znamka v postopku zasčite na ministrztvu za intelektualno lastnino,edina individualna kozmetike na svetu,primerna za vegane.Količina mest je omejena! Pritisnite gumb NATISNI in si BREZPLAČNO (0,0€) natisnitie potrdilo o ekskluzivni ceni. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na 040 464 9699 ali kontakt@alterskin.si..Lokacija ponudnika: Cesta na Brdo 45, 1000 Ljubljana.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.10.2014.Znesek 40,00 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Količina je omejena zato priporočamo čimprejšnje naročilo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.
O ponudniku:
Ponudnik: Avela d.o.o. Kontaktni podatki: 040 464 969 ali kontakt@alterskin.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.