Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Napihljivaigrala.com: Celodnevni najem napihljivega igrala Vlake Tomaž -60%

Napihljivaigrala.com: Celodnevni najem napihljivega igrala Vlake Tomaž -60%

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Si predstavljate izraz vašega malčka, ko na vrtu zagleda pravi napihljivi grad vlakca Tomaža. Napihljiva igrala so popolna izkušnja nepozabne otroške in druge zabave.


Kaj ponudba vključuje?
Celodnevni najem napihljivega igrala vlakec Tomaž.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.10.2014.Opis ponudbe
Si predstavljate izraz vašega malčka, ko na vrtu zagleda pravi napihljivi grad vlakca Tomaža? Igra na trampolinu pripomore k razvijanju otrokovega občutka za koordinacijo in telesne aktivnosti. Vsa igrala imajo veliko notranjo površino za skakanje, ter visoko mrežo, kar omogoča staršem in ostalim odličen pogled v notranjost. Igrala ponujajo več zabave na m2 kot katerakoli druga. Igrala so čista, varna, ter vedno pripravljena za ure nore zabave in vadbe za otroke vseh starosti. Ne pozabite: Za veselje in zabavne trenutke z napihljivimi igrali potrebujete samo prostor, dobro voljo in zrak!
Podatki za napihljivo igralo vlakec Tomaž: Velikost: 5m x 3.5m x 3.5mTeža: 105 kgPrimerno za otroke do 50 kg Za starost 2 do 12 letZa največ 6 otrok hkrati
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb NATISNI in si BREZPLAČNO (0,0€) natisnitie potrdilo o ekskluzivni ceni. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na040/510 456 ali info@napihljivaigrala.com.Lokacija ponudnika: Dolenjska cesta 473 1291 Škofljica .Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 23.10.2014.Znesek 52,00 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Količina je omejena zato priporočamo čimprejšnje naročilo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: E-SPLET, EDIN ALAGIĆ S.P. Kontaktni podatki: 040/510 456 ali info@napihljivaigrala.com


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.