Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ITALIJA - PIEMONT: 77% popusta na 7 x nočitev v apartmaju za 4 osebe v smučarskem središču Piemont. Preživite svoj dopust v italijanskem smučarskem središču; Odmor Holiday Incentive

ITALIJA - PIEMONT: 77% popusta na 7 x nočitev v apartmaju za 4 osebe v smučarskem središču Piemont. Preživite svoj dopust v italijanskem smučarskem središču; Odmor Holiday Incentive

77%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartma v rezidenci - Piemont - Italija

Odmor Holiday Incentive

Piemont je ena od dvajsetih dežel, ki sestavljajo Italijo. Meji na severu z deželo Dolina Aoste in Švico, na vzhodu z Lombardijo, na jugu z Ligurijo in na zahodu s Francijo.

Priljubljena turistična destinacija Bardonecchia v pokrajini Piemont ponuja veliko možnosti oddiha na podeželju v vseh letnih časih.

V mestecu se nahajajo restavracije, picerije, gledališče, razni klubi in vam nudi pester družabni program skozi celo leto. 

V zimskem času je Bardonecchia smučišče, ki ima 23 žičnic in 100 km prog. V jesenskem času pa vam nudi ogromno aktivnosti v naravi.

Apartma se nahaja v rezidenci Piemonte Bardonecchia Residence, v apartmajskem naselju, v središču mesteca Bardonecchia, le 50 metrov od glavne ulice, kjer lahko najdete lokalne trgovine, restavracije...

Apartma studio za 4 osebe ima na voljo kuhinjo z mikrovalovno pečico in hladilnikom. V apartmaju je tudi pograd za dve osebi in raztegljivi kavč, na katerem lahko prav tako spita dve osebi. Poleg pa je tudi kopalnica z WC-jem.

V rezidenci Piemonte Bardonecchia Residence vas bo pričakalo prijazno osebje, ki bo poskrbelo, da bo vaš oddih nepozaben.

Plačajte le 180,00 € namesto 780,00 € in si privoščite 8-dnevni oddih v smučarskem središču Piemont v Italiji, ki vam ponuja neskončne možnosti zabave in aktivnosti.





Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.