Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - GOLTE: 65% popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 1x dnevni vstop v wellness center za 2 osebi + ogled Alpskega vrta + karta pohodne poti po Golteh + bon za 10,00 € za masažo + dodatne ugodnosti; Hotel Golte

SLOVENIJA - GOLTE: 65% popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 1x dnevni vstop v wellness center za 2 osebi + ogled Alpskega vrta + karta pohodne poti po Golteh + bon za 10,00 € za masažo + dodatne ugodnosti; Hotel Golte

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Golte****


Na visoki gorski planoti, od koder se odpirajo brezmejni razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe, doživetja nimajo meja. V osrčju gora je vsak dan, ne glede na letni čas, lahko prav takšen, kakršnega si želite. Turistično rekreacijski center Golte je znal združiti naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo. Počitnice ali enodnevna potepanja po čudoviti kraški planoti so doživetje, ki si ga boste zaželeli znova in znova.

V novem hotelu Golte****, imajo gosti imajo na voljo 54 prečudovitih sob z izjemnim razgledom na krajinski park. Hotel Golte ima dve jedilnici (samopostrežno in A la cart), bar Ledenica, kongresni dvorani, gorsko knjižnico, wellness center (4 savne, 2 bazena), fitnes studio in masažni salon.

Golte imajo 42-letno turistično tradicijo. Gondolsko žičnico so postavili že leta 1969. Smučarski standard na Golteh je v zadnjih letih precej zrasel. Danes delujejo tri sedežnice, dve vlečnici in tekoči trak za najmlajše smučarje. V najboljši sezoni je smučalo na Golteh 80.000 smučarjev, v sezoni 2010/2011 se je smučalo okoli 57.000 ljudi, ki so z glasovanjem pripomogli, da je Golte prejelo laskavi naslov za Naj smučišče v sezoni 2010/2011.

Golte so visoka kraška planota na vzhodnem obrobju Savinjskih Alp. Golte ali kot jim pravijo domačini, Mozirske planine, po višinah sodijo v sredogorje. Med kraškimi pojavi je najbolj znana jama Ledenica v kateri se tudi poleti zadržuje led. Najvišji vrh planote je Boskovec (1578m), zaradi privlačnih in lepo urejenih smučišč in krasnih razgledov je najbolj poznan Medvedjak (1573m).

V hotelu Golte**** vam zagotavljajo, da se boste odlično počutili v eni od 52 dvoposteljih sob velikosti od 17 do 24 m2.
Nekatere imajo možnost dodatnega ležišča. Pohištvo je za vaše zdravo in prijetnejše bivanje izdelano iz okolju prijaznih materialov. Vse sobe imajo balkon s pogledom v naravo, priključek za internet in LCD TV sprejemnik.

V kopalnici so tuš kabina ali kopalna kad, WC in sušilnik za lase. Osvežitev pri roki ponuja bogat mini bar, za osebne dragocenosti pa imate na voljo sef z elektronsko ključavnico.

Popestrite svoj dan z obiskom fitnesa, kjer imate na voljo različne vadbene naprave. Po takšni športni aktivnosti ali po dolgem dnevu v naravi se prileže odlična savna.

Izbirate lahko med:
  • vročo finsko,
  • parno turško,
  • prijetno infra rdečo ali
  • aromatično zeliščno savno.

V takih trenutkih se še posebej prileže bazenček za knajpanje s toplo in hladno vodo. Za še več vodnih užitkov se podajte v zunanji ali notranji masažni bazen in prepustite čarovniji mehurčkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demontrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.

Zvečer pa je čas za zabavo. Stilsko opremljen bar vabi s svojo ledeno podobo in vročo ponudbo. Sodoben atraktiven izgled prostora pričara privlačno vzdušje, ki ponuja številne možnosti zabave.

Bar Ledenica, ki sprejme do 80 oseb, je tudi odlična priložnost za organizacijo dogodkov in zabav za zaključene družbe Za glasbo je poskrbljeno. Oder je primeren tako za glasbenike in izvajanje glasbe v živo kot za DJ-a.

Plačajte le 109,00 € namesto 312,00 € in uživajte v lepotah prelepe narave na Golteh, si napolnite baterije v prečudovitem wellness centru in se sprostite v edinstvenem Hotelu Golte.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.