Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Hotel Magdalena 4*: 3-dnevne luksuzne počitnice z vključenim SPAjem za le 195 €!

Wellness Hotel Magdalena 4*: 3-dnevne luksuzne počitnice z vključenim SPAjem za le 195 €!

15%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prvi ekskluzivni butični hotel s 4 zvezdicami v regiji Hrvatsko Zagorje, Aparthotel Villa Magdalena, ki se nahaja na slikovitem hribu v središču Krapinskih Toplic, se ponaša z razkošno nastanitvijo in nudi prekrasen razgled na...



Kaj ponudba vključuje?
3-dnevne počitnice v Krapinskih toplicah v Wellness Hotel Magdalena 4*.2x nočitev v luksuzni sobi s jacuzzijem in termalno vodo v dnevnem prostoru,2x bogat samopostrežni zajtrk (do 10.30 ure) – razne omlete, sveže sadje, narezki, siri, žitarice, sveži sokovi, …2x ekskluzivna večerja s 5 hodi,koriščenje panoramske wellness SPA oaze s savnami,pijačo dobrodošlice,brezplačni internet.Možni termin koriščenja: 01.10. – 23.12.2014.Ponudba velja za 1 odraslo osebo v dvoposteljni sobi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do zasedbe mest. Ponudba po ekskluzivni ceni je omejena.Opis ponudbe
Prvi ekskluzivni butični hotel s 4 zvezdicami v regiji Hrvatsko Zagorje, Aparthotel Villa Magdalena, ki se nahaja na slikovitem hribu v središču Krapinskih Toplic, se ponaša z razkošno nastanitvijo in nudi prekrasen razgled na okoliško pokrajino.
Krapinske Toplice so priljubljeno termalno zdravilišče in zdravstveni center, 45 km severozahodno od glavnega mesta Zagreba. Iz Slovenije iz smeri Maribora preko Ptuja ali iz smeri Novo mesto mimo Zagreba proti Krapini (izvoz Krapinske toplice) je dobro uro vožnje, večinoma po avtocesti. Kraj je znan po svojih naravnih, zdravilnih vodah, saj v času rimskega imperija, in termalna voda je na šestem mestu najboljših v Evropi.
Udobne in dobro opremljene sobe izražajo vzdušje topline in intimnosti, z okusnimi jedmi in pijačami pa se boste razvajali v nagrajeni restavraciji v sklopu hotela.
Spa vključuje masažne kadi s termalno vodo, savne in sprostitveni prostor z ogrevanimi klopmi. Spa območje je uporabna brezplačna. NAGRADE IN PRIZNANJA:
najboljši mali kontinentalni hotel na Hrvaškem, 2013 in 20122. mesto na lesvici top 26 Hrvaških restavracij (2013, Akademija, Inštitut za restavracije),BAZENI: zunanji bazen s sladko vodo ter teraso s senčniki in ležalniki. Odprt od 01.05 do 15.10. WELLNESS: v ceni wellness oaza na najvišji panoramski etaži hotela (finska, bio in infra savna, whirpool, cona za sproščanje, ogrevane klopi. Za doplačilo masaže. SOBE: 8 hotelskih apartmajev in 1 nadstandardna soba. Nastanjeni boste v hotelskem apartmaju (cca 41 m2) z dnevno spalnim prostorom z zakonsko posteljo in raztegljivo zofo, kopalnico (hidro masažna prha, toaleta, sušilec za lase), čajno kuhinjo s hladilnikom in mikrovalovno pečico, hidro masažno kadjo s termalno vodo in pogledom na okolico v dnevno spalnem prostoru, nadkrito teraso ali teraso s pomično tendo cca. 10 m2, vrtno garnituro na terasi, LCD TV, sef, mini bar, žični in brezžični internet, klimo. Soba je brez dnevnega prostora in čajne kuhinje. DVIGALO: da.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb KUPI in si BREZPLAČNO (0,0€) rezervirajte svoje mesto. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku Odpotuj.net. Opombe
Znesek po akcijski ceni plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (s klikom KUPI), vam ponudnik ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno!Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na rezervacije@odpotuj.net ali na 08 2001 411, 08 2001 412. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, elektronski naslov in kontaktni gsm.Obvezno doplačilo turistične takse pri ponudniku 1 € na osebo na dan (od 18 let) oz. 0,50€ na osebo na dan (12 do 18 let) in strošek prijavnine 15 € na rezervacijo.Mesta so omejena, zato priporočamo čim prejšnjo prijavo! Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do zasedenosti mest.Možni termin koriščenja: od 01.10. do 23.12.2014.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Odpotuj.net Kontaktni podatki: 08 2001 411, 08 2001 412, rezervacije@odpotuj.net Lokacija ponudnika: Spletna prodaja Odpotuj.net


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.