Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ortenia – Apartmaji v naravi: 3 dni popolnega razkošja in sproščanja v eko apartmju in Spa centru Ortenia -47%!

Ortenia – Apartmaji v naravi: 3 dni popolnega razkošja in sproščanja v eko apartmju in Spa centru Ortenia -47%!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pravo razvajanje za nepoboljšljive romantike v popolnoma novem EKO apartmaju s 4 zvezdicami! 3 dni, razkošni zajtrk za oba, neomejena uporaba Spa centra Ortenia ter sobe za rekreacijo, za 2 osebi, le 207 €, namesto 388 €! Le nekaj...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v luksuznem eko apartmaju za 2 osebi,pijača dobrodošlice,sladko presenečenje,2x razkošni zajtrk v košarici za 2 osebi (izbirete lahko med naborom petih bogatih zajtrkov, ki so sestavljeni iz lokalnih dobrot: Zajtrk Ortenia, Domači kozjanski zajtrk, Grajski zajtrk, Vitalni zajtrk, Zajtrk za ljubitelje sadja in zelenjave),3 dni neomejena uporaba Spa Ortenia (finska in infra savna, počivalniki),neomejena uporaba rekreacijske sobe,dostop do brezžičnega interneta v sobi.Ponudba velja za 2 osebiPotrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.11.2014.Podaljšajte oddih! Za daljši oddih lahko združite več potrdil. Količina 2 pomeni 4x nočitev za 2 osebi.Opis ponudbe
Apartmaji Ortenia so prvi ekološki, sonaravno grajeni apartmaji v Sloveniji, ki se ponašajo s kategorijo štirih zvezdic. Inovativna trajnostna gradnja, skrbno izbrana notranja oprema apartmajev in ekološka kozmetika bodo poskrbeli za popolno harmonija duha in telesa. Locirani so sredi rajskega vrta barvitih hortenzij, na pobočju pod Podčetrškim gradom in le nekaj minut hoda do Term Olimia.
Vaše bivanje bo popolni oddih v neokrnjeni naravi, ki vam ga bo popestrilo ptičje petje , čudovit razgled in številne možnosti za potepanja.
Popolno očiščenje telesa in duha boste doživeli v Spa centru Ortenia, kjer sta vam na voljo finska in infra savna. Pustite se razvajati tudi njihovim maserjem, ki jih odlikujejo dolgoletne izkušnje.
Zajtrki v Orteniji so pravo gurmansko doživetje, pripravljeni iz eko idelkov okoliških kmetij. Pripravljena košarica izbranih dobrot vas bo zjutraj pričakala pred apartmajem in vam pričarala popoln občutek sreče, ko boste lahko zajtrk pojedli na terasi ob žvrgolenju ptičkov sredi rajskega vrta. Bivanje v Apartmajih Ortenia se bo zagotovo dotaknilo vseh vaših čutov… Plačajte le 29,40 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih v Ortenii, za 2 osebi, vas bo stal le 207 €, namesto 388 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 29,40 €, preostalih 177,60 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Spa Ortenia: 3 ure popolnega razkošja in intime v Spa centru Ortenia -34%!

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@ortenia.com ali 040 373 331.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Škofja gora 36, 3254 Podčetrtek.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.11.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 177,60 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Ortenia – Apartmaji v naravi Kontaktni podatki:info@ortenia.com, 040 373 331 Lokacija ponudnika: Škofja gora 36, 3254 Podčetrtek


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.