Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 dnevni oddih za 2 osebi v Aparthotelu Barbara v Podčetrtku

3 dnevni oddih za 2 osebi v Aparthotelu Barbara v Podčetrtku

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Sprostitev, narava in rekreacija! Vikend oddih v lepem kraju Slovenije, v središču narave, nedaleč stran od Term Olimia! 
Pobegnite iz mestnega vrveža v prebujajočo se naravao! Globoko vdihnite, izdihnite in se sprostite! Čaka vas tudi obilo zabave v termalnem parku Aqualuna!
HOTEL
Aparthotel Barbara stoji streljaj od Term Olimia proti centru Podčetrtka, ob cesti proti Imenem, Virštanju, Bistrici ob Sotli in drugim krajem, skritim med srednje sotelskim in kozjanskim gričevjem. Aparthotel Barbara šteje 11 sodobno opremljenih apartmajev, primernih za 2 - 6 oseb. Vsak apartma ima kabelsko televizijo in priključek za internet.
V neposredni bližini so na voljo številne sprehajalne poti. Če vas zanima kulturna zgodovina, kraj ponuja številne znamenitosti, od podčetrškega gradu do gradu in samostana Olimje s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi.Sladokusce in raziskovalce pa bo v nedrje srednjesotelske pokrajine popeljala Šmarsko-virštanjska vinska turistična cesta.
WELLNESS
V objektu je nov mini wellness s savno in jacuzzijem, ter soba, v kateri se lahko resnično spočijete od vsakdanjih naporov. Wellness s sobo in kopalnico lahko individualno najamete samo za vas.
RESTAVRACIJA, PIZZERIJA
Restavracija se nahaja v kletnih prostorih aparthotela Barbara. Proster, ki sprejme do 120 oseb, je namenjen tudi zaključenim družbam. Posebej primeren je za praznovanje različnih obletnic, rojstnih dnevov, porok, ... ter ob posebnih priložnostih, kot so obhajilo, birma. Prostor se po dogovoru lahko uporablja tudi za različna izobraževanja in seminarje.
Pizzerija ponuja pester izbor pic, jedi po naročilu in jedi z žara. V ponudbo sodijo tudi dnevno pripravljene jedi in malice.
 

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.