Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

EDINSTVENA sprostitvena 50-minutna ENERGIJSKA MASAŽA v Timeless centru v Ljubljani

EDINSTVENA sprostitvena 50-minutna ENERGIJSKA MASAŽA v Timeless centru v Ljubljani

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Popolna sprostitev z energijsko masažo! Zakaj se ne bi prepustili blagodejnim učinokm, napolnili z energijo in novimi idejami.
Privoščite si neverjetno potovanje v prijetne občutke blaženosti, ki vas bodo prevzeli!
Energijska masaža ponuja popolno revitalizacijo telesa, uma in duha. Pri tem se uporablja kombinacija različnih masažnih tehnik (klasične, tu-ina, refleksne, športne, akupresure...), terapevt pa vas zna ob tem usmerjati k pravilnem dihanju in sproščanju.
Energija v telesu kroži skozi meridiane, vsak meridian potuje skozi enega od naših organov in se po njem tudi imenuje. Kadar pride do zastoja v enem izmed meridianov zaradi nepretočnosti, lahko pride do obolenja ali slabega počutja, največkrat pa vsaj do bolečin.
Pri energijski masaži se vzpostavi ponovna pretočnost meridianov, kar posledično pripelje k ponovni vzpostavitvi zdravja. Tako se uspešno odpravlja bolečine v križu in bolečine zaradi razbolelih mišic, ki imajo pogosto vzrok v slabem energijskem pretoku.
Energijska masaža temelji na individualnem pristopu ter prilagajanju trenutnemu psihofizičnemu stanju posameznika, kar je ključnega pomena za vzpostavljanje energijskega pretoka. V vašem telesu se posledično pričnejo odvijati procesi prenove energije in notranje moči, kar se v vsej svoji popolnosti odraža tudi v vašem življenju. Življenjska energija je tista, ki daje našemu življenju polet, ohranja vitalnost in zdravje življenjskih sistemov in s tem organov v našem telesu. Negativne misli, občutki strahu, travme se vtisnejo v naš spomin v energijski obliki. Napetost in stres, ki sledita tovrstnim miselnim vzorcem, pa sta zaradi zakrčenosti telesa v prej omenjenih stanjih glavna vzroka blokade energijskega pretoka. Z energetsko masažo se pretok energije ponovno izravna!
Odprite se edinstvenim občutkom, sprostite misli in telo saj vas čaka popolna sprostitev!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.