Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Grand Hotel Adriatic 4*: 3 dni v Opatiji z vključenim polpenzionom za le 72 €!

Grand Hotel Adriatic 4*: 3 dni v Opatiji z vključenim polpenzionom za le 72 €!

20%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Grand Hotel Adriatic se nahaja blizu središča Opatije, nad obalno sprehajalno potjo Lungomare.
V 8. nadstropju hotela najdete wellness in lepotni center, ki ima teraso ter nudi čudovit pogled na Kvarnerski zaliv.
Hotelska igralnica je...



Kaj ponudba vključuje?
3 dnevne počitnice s polpenzionom v Opatiji v Grand Hotel Adriatic 4*,2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v superior sobi – economy.Koriščenje notranjega bazena s toplo morsko vodo,vstop v casino s pijačo dobrodošlice,vse sobe so klimatizirane, sat TV, mini bar, internet, sef, možnost dodatnega ležišča.OTROK do 12 leta z 2 odraslima BREZPLAČNO!*Ponudba velja za 1 osebo.Možni termini koriščenja: 25.10. – 23.12.2014Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do zasedbe mest. Ponudba po ekskluzivni ceni je omejena.Opis ponudbe
Grand hotel Adriatic se nahaja v neposredni bližini centra Opatije in morske obale s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv in otoke. Kompleks "Grand hotela Adriatic" je sestavljen iz dveh zgradb, Adriatic I in Adriatic II, s skupno recepcijo in skupnimi hotelskimi ponudbami. V bližini hotela in okolici so številne možnosti za aktivnosti na prostem od sprehodov ob morju (v hotelu ponujajo tudi najem pohodniških palic za nordijsko hojo), kolesarjenja, tenisa do športno adrenalinskih užitkov. Sestavni del hotela sta tudi wellness center in Casinò Adriatic.
Ponudba Tantra Spa centra (na 550 m2) v zadnjem 8. nadstropju Adriatica I:
bazen (z morsko vodo, ogreto na 28 ºC), whirlpooli (34ºC in 36ºC), topla klop (36ºC do 40ºC), finska savna, turška kopel, Kneipp terapija, prhe za hlajenje, hladna megla z modro kromo svetlobo, tropski dež z oranžno kromo svetlobo in aromo manga, sproščujoče počivališče, terasa za sončenje, prostori za individualne masaže.
Tantra Beauty center
V pritličju hotela na novo obnovljen Tantra Beauty center (550m2) nudi storitve masaže, telesnega rituala ter tretmaje proti staranju, ki uporabljajo kolagen in hialuronsko kislino. Novost je tudi učinkovita nega obraza proti staranju z vrhunsko kozmetiko iz svetovnih spa in wellness centrov Pevonia Botanica (Myoxy Caviar, Collagen de luxe, Elastyn polipeptides prestige). Prepustite se blagodejnemu namakanju v jacuzziju ob svečah in ritmih Asia Spa glasbe! Luksuzno opremljene sobe za masaže in rituale z uporabo proizvodov vrhunskihblagovnih znamk za nego obraza in telesa bodo razvajale vaše čute…za posebne trenutke priporočamo *Spa exclusive@Tantra Spa *.
Internet: brezplačni WI-FI dostop do interneta v skupnih prostorih in v sobah. Sobe: prenovljene SUPERIOR sobe (17 m2) ponujajo vrhunsko udobje. Klimatizirane sobe, kopalnica, kabelska TV, mini bar, sef, sušilnik za lase, direktna telefonska linija. Storitev: samopostrežni zajtrk in večerja. Parkirišče: zunanje parkirišče (glede na razpoložljivost).
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb KUPI in si BREZPLAČNO (0,0€) rezervirajte svoje mesto. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku Odpotuj.net. Opombe
Znesek po akcijski ceni plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (s klikom KUPI), vam ponudnik ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno!Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na rezervacije@odpotuj.net ali na 08 2001 411, 08 2001 412. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, elektronski naslov in kontaktni gsm.Obvezno doplačilo turistične takse pri ponudniku 1 € na osebo na dan (od 18 let) oz. 0,50€ na osebo na dan (12 do 18 let) in strošek prijavnine 15 € na rezervacijo.Možno je doplačilo za dodatni dan v višini 36,5 € ter doplačilo za večje sobe, ki imajo možnost dodatnega ležišča s pogledom na park v višini 5 € na dan in na morje v višini 10 € na dan.Popusti: na dodatnem ležišču v sobi (2+1) z 2 odraslima osebama do 12 let BREZPLAČNO*, drugi otrok do 12 let 50%. Na osnovnem ležišču v sobi z 1 odraslo osebo do 12 let 30%Mesta so omejena, zato priporočamo čim prejšnjo prijavo! Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do zasedenosti mest.Možni termini koriščenja: od 25.10. do 23.12. 2014Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Odpotuj.net Kontaktni podatki: 08 2001 411, 08 2001 412, rezervacije@odpotuj.net Lokacija ponudnika: Spletna prodaja Odpotuj.net


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.