Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Mari: Oddih na Pohorju in razvajanje v čudovitem SPA-ju Gozdne Ville Mari -44%

Villa Mari: Oddih na Pohorju in razvajanje v čudovitem SPA-ju Gozdne Ville Mari -44%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Luksuzen 3-dnevni wellness oddih v objemu narave Mariborskega Pohorja, za 2 osebi, le 135 €, namesto 240 €!



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v apartmaju za 2 osebi,2x 2 uri uporaba savne za 2 osebi (torej 2 dni savnanja za 2 osebi),brisačke,čaj in voda.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2014.Opis ponudbe
Villa Mari leži tik pod vznožjem Mariborskega Pohorja, v neposredni bližini snežnega stadiona in le streljaj od štajerske prestolnice – mesta Maribor. Da bo oddih popoln, pa vam je na voljo še wellness prostor s savno in jacuzzijem!
V čudoviti hiši obdani z gozdom prebivajo prijazni in dobrosrčni ljudje, ki skrbijo za dobro počutje vseh obiskovalcev. V apartmajski hiši Gozdna villa Mari se zavedajo pomembnosti zdravega in aktivnega načina življenja, ki posledično pomeni sproščenost in zadovoljstvo. Prav zaradi tega imajo lasten wellness prostor, kjer sta vam na voljo finska savna in jacuzzi.
Vsi apartmaji imajo balkon, opremljeno kuhinjo z vso belo tehniko (pomivalni stroj, pečica, hladilnik z zamrzovalnim predelom), kopalnico s sušilcem za lase, wc, dnevno bivalni prostor s satelitsko TV (LCD televizijo) in internetni priključek.
Apartmaji so v primerjavi z ostalimi ponudniki precej večji in luksuzno opremljeni. Določeni apartmaji imajo direkten pogled na snežni stadion. Nekateri pritlični apartmaji imajo lastno zelenico za sproščanje v naravnem okolju. Privoščite si oddih v prijetnem ambientu in objemu narave.
Plačajte le 20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Luksuzen 3-dnevni wellness oddih v objemu narave Mariborskega Pohorja, za 2 osebi, vas bo stal le 135 €, namesto 240 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 20 €, preostalih 115 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na 02 620 85 60 in info@gozdnavilla-mari.siPotrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Pot k mlinu 50, 2000 Maribor.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.12.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 115 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo zajtrka v hotelu 8€/osebo.Prihod od 14:00 ure dalje, odhod ob 10:00 uri.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Gozdna Villa Mari Kontaktni podatki: 02 620 85 60 in info@gozdnavilla-mari.si Lokacija ponudnika: Pot k mlinu 50, 2000 Maribor


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.