Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KOPER: 52% popusta na 70 minut masaže z vročimi vulkanskimi kamni. Sprostite svoje telo in si poženite kri po žilah v hladnih jesenskih dneh; Salonček Myrra

KOPER: 52% popusta na 70 minut masaže z vročimi vulkanskimi kamni. Sprostite svoje telo in si poženite kri po žilah v hladnih jesenskih dneh; Salonček Myrra

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Masaža z vulkanskimi kamni

Salonček Myrra


Prihaja jesen, dnevi se krajšajo in temperature padajo, ob tem času se naše telo počuti bolj zakrnelo in premraženo.

Masaža z vročimi kamni vam bo pomagala pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja in v vročem objemu pozabiti vsaj za eno uro vsakdanje skrbi. S starodavno terapijo boste dobili novo, svežo energijo.

Vulkanski bazaltni kamni so prekrasno darilo narave, ki jih je z leti obdelala lava, zato se ohlajajo počasi, so podaljšek maserjevih rok, ki omogoča globji pritisk ali pa samo polaganje na določene točke. Toplo olje in vroči vulkanski kamni poživljajo krvni obtok, blagodejno vplivajo na mišice, izjemno pomirjajo telo in duha in vas napolnijo z novo energijo.

Kamne različnih velikosti polagajo na energetske točke, z njimi prav tako izvajajo masažo, s čimer dosežejo, da kamni že od samega začetka preko masaže, svojo toploto v obliki termo terapije prenesejo na mišice.

Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Pri tej masaži se naravno zglajeni kamni vulkanskega izvora uporabljajo kot pripomoček pri masaži celega telesa.

Cilj masaže je delovati skladno z uporabo različnih tehnik masaže, aromatičih olj in toplih kamnov ter sproščanje telesa na najglobjih ravneh njegove strukture.

Plačajte le 24,00 € namesto 50,00 € in naj toplota vulkanskih kamnov sprosti napetost in vzpostavi ravnovesje celega telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.