Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 65% popusta na 70 minutno obrazno nego z Ultrasonicom + masaža obraza + serum + maska za obraz. Očistite in pomladite svoj obraz; Salon Emporias

LJUBLJANA: 65% popusta na 70 minutno obrazno nego z Ultrasonicom + masaža obraza + serum + maska za obraz. Očistite in pomladite svoj obraz; Salon Emporias

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obrazna nega z Ultrasonicom

Salon Emporias

Obrazna nega z edinstveno Ultrasonic napravo za profesionalno nego obraza deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja. Ploskev s katero izvajajo globinsko čiščenje vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar v bistvu izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic.

Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastina. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo.

S pomočjo ultrazvoka pomagajo kozmetiki, da prodre globje v kožo in tako bolj učinkovito pripomore k obnovi kože. Ultrasonic tretma je nežen, varen in je primeren za vse tipe kože od normalne do aknaste, problematične in zrele kože. Primeren je tudi za najbolj občutljivo kožo.

Elastično valovanje deluje kot:
  • nežen in temeljit piliing
  • odstranjuje odmrle celice in loj
  • uničuje bakterije
  • odpravi strupe iz kože

Ultrazvočne sonde z vibracijami proizvajajo mikro masažo, ki se jo z samo roko ne da izvajati. V celice se tako dovaja kisik in hranila, proizvajajo se nove celice in s tem poteka popolna regeneracija celic in kože. Z ultrazvokom se nanaša serume, kreme in maske globoko v kožo, tako da je koža po negi vidno regenerirana, struktura je izboljšana, koža pa ponovno zasije.

Plačajte le 26,25 € namesto 75,00 € in očistite svojo kožo ter se pomladite na popolnoma naraven način z nego z Ultrasonic aparatom, serumom in obrazno masko.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.