Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - MURTER: 51% popusta na 4-dnevni oddih za 3 osebe na otoku Murter: 3 x nočitev v apartmaju Voltera (3+2) ali apartmaju Vici (3+1) + pijača dobrodošlice + 1x uporaba koles (½ dneva) + naravna krema Lavanda za obraz; Apartmaji...

HRVAŠKA - MURTER: 51% popusta na 4-dnevni oddih za 3 osebe na otoku Murter: 3 x nočitev v apartmaju Voltera (3+2) ali apartmaju Vici (3+1) + pijača dobrodošlice + 1x uporaba koles (½ dneva) + naravna krema Lavanda za obraz; Apartmaji...

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji „Murter Gajeta“

Betina


Med jadranskimi otoki po svoji slikovitosti izstopa Murter, ki se nahaja v osrčju Dalmacije. Je otok ribičev, oljčnih nasadov in ladjarjev - kalafatov (lesenih ladij GAJET). Uživate lahko v pristnem dalmatinskem ambientu vasice Betina. Murter in kopno povezuje dvižni most (brezplačno prečkanje), tako da lahko iz Ljubljane do ljubke Betine pridete v le 4 urah.

Betina je ime dobila po keltskem imenu"bet", kar pomeni usta in zelo slikovito opisuje zgled in položaj betinskega pristanišča. Osnovali so jo v 15 stoletju ubežniki pred turki.

Betina ima 774 prebivalcev in je spomenik ljudske dalmatinske arhitekture. Slikovita, ohranjena in prepoznavna lepotica po izvorni ljudski tradicionalni dalmatinski arhitekturi ter mediteranski graditeljski, ladjedelniški in duhovni dediščini.

Prekrita je s skladnimi ozkimi ulicami in prehodi, kamnitimi hišami, dvorišči, rivami in balkonimi. Polna je ljudskega šarma, autentičnosti, zgodovinskih vrednosti in ima tri kultne simbole; cerkev sv. Frane, ki dominira nad mestom, mestnim trgom z lučico ter ladjedelnico z marino.

Hiša z apartmaji se nahaja v kamnitem zgodovinskem jedru mesta Betina, pod cerkvijo sv. Frane.

Hiša ima 4 etaže (pritličje + 3 etaže). Vsak apartma je klimatiziran in ima lastno kuhinjo (hladilnik z zmrzovalnikom, ploščo za kuhanje,...). V vsaki etaži se nahaja en manjši (33m2), ter en večji (54m2) apartma.

Večji apartma ima ločeno spalnico.

Že na samem vhodu v hišo se občuti nostalgija, saj so za opremanje uporabljali avtohtone materiale. Tu zares lahko doživite "Mediteran kot je nekoč bil!".

Odaljenost do obale je 60m. Vzdolž obale se nahajajo male plažice. Najbližja je oddaljena 60 metrov, večja pa 250 metrov, mestna plaža je oddaljena 600m. Ob celotni obali Murterja se nahajajo idilične plaže z borovimi gozdički.

Center mesta s pošto, tržnico, avtobusno postajo, restavracijami in kavarnami je od apartmajev oddaljen 150-200m.

Plačajte le 84,28 € namesto 172,00 € in si privoščite jesenski ali morda že zimski oddih na prelepem dalmatinskem otoku Murter.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.