Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BREASTLIGHT - APARAT ZA RUTINSKI PREGLED DOJK, s katero boste lahko kar doma, hitro opazili morebitne spremembe v vaših prsih! Naprava je testirana in uporabljana tudi v zdravstvu.

BREASTLIGHT - APARAT ZA RUTINSKI PREGLED DOJK, s katero boste lahko kar doma, hitro opazili morebitne spremembe v vaših prsih! Naprava je testirana in uporabljana tudi v zdravstvu.

32%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uporabite Breastlight kot del vaše domače rutine za pregledovanje dojk!Breastlight ni nadomestilo za rutinski rentgenski pregled, na katerega ste vabljeni, če ste starejši od 50 let in zato vam priporočamo, da vsekakor izkoristite priložnost pregleda z mamogramom. Če opazite kakršnekoli spremembe pri dojkah, se morate o tem čim prej posvetovati z vašim zdravnikom. Verjetno bodo nenevarne, vendar bo vaše strahove najbolje pomiril vaš zdravnik. Samopregledovanje dojk je zelo pomembno, saj v Sloveniji večino sprememb opazijo ženske same, zato je samopregledovanje dojk nujno potrebno.KAJ BOSTE VIDELE?Vene in druge žile boste videle v vaših dojkah kot temne črte. To je povsem normalno. Okoli bradavice boste morda videle krog iz majhnih pik – le te so deli vaših mlečnih žlez. Tudi to je povsem normalno. V nekaj mesecih boste spoznale, kakšen je normalen videz vaših dojk, ko so osvetljene z Breastlightom. Videz notranjosti vam bo postal tako domač kot videz in otip zunanjosti vaših dojk. Kot pri vseh drugih področjih ozaveščenosti o dojkah, je tudi tukaj najbolj pomembno iskanje sprememb. Breastlight je bil temeljito preizkušen v bolnišnicah in domačem okolju.Uporaba je enostavna, napajajo ga polnilni akumulatorji.Uporaba aparata:- izberite čimtemnejši prostor- nanesite lubrikant na kožo- vključite breastlight ga naslonite na prsi- uporabite ogledalo, da boste videli več- predate lahko vsa področja, tudi pod rokami in visoko na prsih


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.