Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Splošno prevajanje iz 23 tujih jezikov v slovenščino in obratno!

Splošno prevajanje iz 23 tujih jezikov v slovenščino in obratno!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Tu smo za vas! 50% popusta za storitve prevajanja ali lektoriranja!
Ponudb zajema eno stran A4 prevoda (1.500 znakov brez presledkov) iz 23 tujih jezikov v slovrnščino in obratno.
Hitri, kvalitetni, naročniku prilagojeni prevodi in takojšnja odzivnost. Tim strokovnih prevajalcev nudi vrhunske prevode iz 23 tujih jezikov.
Za vsak prevod boste prjeli tudi brezplačno lektoriranje. Prevod vedno opravijo v dogovorjenem roku oziroma najkasneje v 24 urah.
"Naj prevodi" so vam za prevajanje in lektoiranje na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu, brez izjeme. Na vsako povpraševanje za prevod ali lektoriranje vam bodo odgovorili najkasneje v 30-ih minutah.
Prevajanje in lektorirnje zajema angleški, nemški, italijanski, francoski, hrvaški, srbski, bosanski, makedonski jezik, španski, portugalski, nizozemski, danski, norveški, švedski, finski, ruski, ukrajinski, latvijski, poljski, češki, slovaški, madžarski, albanski, turški, kitajski, japonski, baskovski in latinski jezik.
Prevesti n lektorirati lahko oddate različna besedila: diplome, magistrske in doktorske naloge, priznanja, spričevala, turistične prospekte, plakate, ekonomska besedila, finančna, bančna in poslovna besedila, letna in revizijska poročila, besedila s področja marketinga in trženja, zavarovalništvo, spletne strani, računalniška besedila in software opremo, pravne spise, izobraževanje, novinarska in uredniška besedila, kulinarična in gastronomska besedila, farmacevtska besedila, besedila iz avtomobilske industrije, strojništva in gradbeništva, športa, tehnična besedila, medicinska besedila, promocijske in strokovne prospekte, strokovna in znanstvena besedila, leposlovna besedila (proza, poezija, dramatika)
Prednosti:Brez posrednih administrativnih stroškovPrilagajanje željam in potrebam strankUčinkovitost in hitrost prevodovPrevajanje na osnovi znanja, izkušenj ter široke splošne in specifične razgledanostiPoenoteni in utečeni postopki prevajanja, ki učinkovito nadomeščajo brezosebno strojno prevajanje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.