Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DALMATINSKI večer s KLAPO KAMPANEL & KLAPO DALMARI - VSTOPNINA + VEČERJA v Mariboru

DALMATINSKI večer s KLAPO KAMPANEL & KLAPO DALMARI - VSTOPNINA + VEČERJA v Mariboru

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Preživite čudovit večer v dvoje z dalmatinsko živo glasbo ter gurmansko mesno ali ribjo ploščo!​
Spomine na poletje, ki ga ni bilo, vam bo zagotovo pričarala prava dalmatinska glasba, kot jo igrata in prepevata klapi Kampanel in Dalmari! Prepustite se zapeljivim zvokom kitare in mandoline ter šarmantnim in žametnim glasovom dalmatinskih trubadurjev, ki vas bodo popeljali na izlet ob Jadranskem morju in ogreli vaša srca.
Posebni romantični noti dodajte še gurmansko razvajanje in popolen večer z ljubljeno osebo postane zmagovita kombinacija.
Nepozaben dalmatinki večer s Klapo Kampanel in Klapo Dalmari bo v nedeljo 28.9.2014 s pričetkom ob 20.00h!
 Povabite vašo boljšo polovico ali simpatijo na očarljivo glasbeno in romantično doživetje. Čaka vas nepozaben večer ob odlični hrani in živi glasbi.
Tokratna ponudba vsebuje vstopnico za koncert in okusno dalmatisnko večerjo za dve osebi; ribja pojedina ali mesna plošča.KLAPA KAMPANEL je ena izmed odličnih hrvaških klap, ki je nastala pred osemnajsti leti. V prenovljeni zasedbi delujejo že osem let in še vedno navdušujejo z glasbenimi zgodbami. 
Ena izmed njih je tudi Moja jube, lipi cvite moj, ki je, kot pravijo člani mnogoštevilne Klape Kampanel, zgodba z dalmatinskim pridihom in zgodba, ki je blizu vsem ljubiteljem klap.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.