Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju s Studiom Nelli za vas organiziramo nagradno igro z bogatimi nagradami: 1x obisk storitve po izbiri v Studiu Nelli (tretma IPL, Jade lifting obraza, kriolipoliza ali kavitacija). Sodeluj in zadeni enkratno...

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju s Studiom Nelli za vas organiziramo nagradno igro z bogatimi nagradami: 1x obisk storitve po izbiri v Studiu Nelli (tretma IPL, Jade lifting obraza, kriolipoliza ali kavitacija). Sodeluj in zadeni enkratno...

100%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


NAGRADNA IGRA  (splošni pogoji):

S klikom na gumb “KUPI” sodelujte v nagradni igri: "1x obisk storitve po izbiri v Studiu Nelli".
KLIKNI NA GUMB KUPI, OZNAČI NAČIN PLAČILA PO PREDRAČUNU IN DOKONČAJ POSTOPEK NAKUPA!

SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI JE BREZPLAČNO!

Naredite nekaj zase in za svoje telo!

V Studiu Nelli vam nudijo različne tretmaje preoblikovanja telesa kot so kriolipoliza, kavitacija, limfna drenaža ali limfna drenaža z ventuzo.

Poleg tretmajev preoblikovanja telesa, vam nudijo tudi lasersko odstranjevanje dlačic po celem telesu z IPL tehnologijo ter Jade lifting in pomlajevanje obraza.


Lahko pa si le privoščite sproščujočo masažo, ki vam bo povrnila izgubljeno energijo v telo.

Dne 26.09.2014, med 9:00 in 18:00 se lahko udeležite dneva odprtih vrat Studia Nelli in lahko opravite gratis tretma po izbiri (izbirate lahko med tretma IPL, Jade lifting obraza, kriolipoliza ali kavitacija).


Opombe:
  • Storitev se opravi na enem predelu telesa in ni zavezujoča z minutažo na redenem ceniku Studia Nelli
  • Opoved termina vsaj 24ur pred dogovorjenim terminom, sicer se obisk smatra kot koriščen
  • Informacije in naročanje vsak delavnik, od ponedeljka do petka, IZKLJUČNO in SAMO MED 7:00 in 9:00 dopoldan
  • S seboj na tretma obvezno prinesite brisačko ter v primeru storitve IPL Bepanthen mazilo
  • Obvezna je predhodna rezervacija izključno na email: studionelli5@gmail.com, vsak delovni dan med 7h in 9h (ob tem navedite svojo telefonsko številko, ime in priimek).
  • Na elektronska sporočila odgovorijo v roku 24 ur (v primeru, da jim pošljete sporočilo izven delovnega časa, ko ni nikogar, ki bi ga prebral).
  • Naprošajo Vas, da se čimprej pozanimate glede rezervacije terminov na studionelli5@gmail.com ali telefon 070 388 484, ter opozarjajo, da termine določajo oni, vendar se vedno skušajo prilagoditi.

Pravila nagradne igre:

Organizator in izvajalec nagradne igre je Maksitrade d.o.o. Nagradna igra poteka na spletni strani www.maksibon.com.

Nagradna igra se začne 22.09.2014. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče od 22.09.2014 do vključno 25.09.2014. Nagradna igra se z žrebanjem nagrajencev zaključi 26.09.2014. Žrebanje bo potekalo na naslovu organizatorja. Žreb bo iz e-bobna naključno izvedel računalniški sistem.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične in pravne osebe z naslovom v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri Maksibon.com in njihovi ožji družinski člani.

Vsi sodelujoči bodo o žrebu obveščeni po elektronski pošti, najkasneje v roku 14 delovnih dni od žreba, kjer bo pisalo kdo je nagrajenec in kjer bodo tudi nadaljna navodila o prevzemu nagrade. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrada ni izplačljiva v denarju, niti ni možna zamenjava za drugo nagrado in ni prenesljiva na drugo osebo.

Nagrada:

  • 1x obisk storitve po izbiri v Studiu Nelli (tretma IPL, Jade lifting obraza, kriolipoliza ali kavitacija)

    Sodelujoči so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade, ki je lahko predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Akontacijo za dohodnino za nagrado plača organizator, nagrajenci pa so kot zavezanci za dohodnino (2. odst. 35. člena ZdavP-2) organizatorju dolžni pisno predložiti natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno izpostavo, svojo davčno številko) in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o prevzemu nagrade (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu).

    Varovanje osebnih podatkov: organizator pridobljenih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen nagrajenca, za namen podelitve nagrad.

    Nagrajenec se strinja, daga organizator po koncu žreba objavi kot nagrajenca na svoji spletni strani in Facebook-u z imenom in priimkom.
    Organizator ima pravico spremeniti splošne pogoje nagradne igre brez predhodne najave.OPOZORILO: ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI PREKO SPLETNE STRANI, OZNAČITE NAČIN PLAČILA PO PREDRAČUNU IN DOKONČAJTE POSTOPEK NAKUPA.SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI JE BREZPLAČNO!!!!!NE NAKAZUJTE 0,01 €!!!

    Ta ponudba je žal že potekla

    Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.