Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

71% popust na MODNO ŽENSKO STRIŽENJE + BARVANJE (možnost Ombre) za vse dolžine las, s profesionalno kozmetiko z masko in masažo + umivanje las in fen frizura, v salonu IMPERIJA STARS, DOMŽALE

71% popust na MODNO ŽENSKO STRIŽENJE + BARVANJE (možnost Ombre) za vse dolžine las, s profesionalno kozmetiko z masko in masažo + umivanje las in fen frizura, v salonu IMPERIJA STARS, DOMŽALE

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>ponudba vsebuje: BARVANJE + MODNO ŽENSKO STRIŽENJE za vse dolžine las, s profesionalno kozmetiko z masko in masažo + umivanje las in fen frizura, možnost Ombre barvanja.
Ombre barvanje (svetlenje konic) je vključeno v ceno, če pa je potrebno stranko razbarvati (ima temne lase in želi na svetleje), pa je po posvetu s frizerko potrebno doplačilo. 
DELOVNO ČAS: pon-pet 7h-20h, sob 7h-12h, ned-praz  – po dogovoru
Rišemo, pišemo, barvamo, režemo lahko po papirju, toda razlika med papirjem in našimi lasmi je očitna in tukaj nastopi naš frizer, umetnik, virtuoz, ki s svojim znanjem, talentom in občutkom za lepoto naredi našo frizuro v vrhunsko stvaritev. Za frizuro je zelo pomembno, kako so lasje postriženi. Niti približno ni isto, če vas striže vaša soseda, ki je »kao« končala drugi letnik frizerske šole ali pa to naredi vrhunski frizerski stilist.
Želite zapeljivo barvo las, ki vam bo podarila drzen, simpatičen videz? Mogoče še dodatek kakšnih pramenov? Inspiracija v rjavih tonih in pramena v tonih zlata, to je dobitna kombinacija, ki definira vašo samozavest. Če ste pripravljene na potovanje skozi čudovito deželo barv z izkušenim vodičem….potem je to pot, ki vodi v Frizerski salon Imperija stars. Inovativen tim bo poskrbel za preporod vaših las in čudovit nov stil, ki se ga kar ne boste mogli nagledati.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.