Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni izlet v RIM z letalom in avtobusom po neverjetni ceni, že od 299 €!

3-dnevni izlet v RIM z letalom in avtobusom po neverjetni ceni, že od 299 €!

15%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite večno mesto in se sprehodite med največjimi znamenitosti Rima skupaj z izkušenim vodnikom. 3 dnevni izlet z vključenim polpenzionom in kombinacijo letala in avtobusa (ob povratku) že od 299 €!


      
Kaj ponudba vključuje?
3-dnevni izlet v ITALIJO (mesto Rim) z letalom in avtobusom že od 299 €!Letalski prevoz Trst oz. Benetke-Rim, povratek z avtobusom.2x nočitev s storitvijo polpenzion v hotelu 3*,avtobusni prevoz po programu,stroške spremstva in organizacije potovanja,zunanje oglede po programu,cestne in ostale pristojbine,turistične takse.Ponudba velja za 1 osebo.Možni termini koriščenja: 10.10.2014Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 9.10.2014 oziroma do zasedbe mest. Ponudba po ekskluzivni ceni je omejena.Opis ponudbe
1. DAN CELODNEVNI OGLED RIMA Prevoz iz Slovenije proti letališču v Trstu oziroma Benetkah. Prijava na let proti večnemu mestu. Po pristanku ogled kulturno zgodovinskih znamenitosti »Večnega mesta«. Najprej si bomo ogledali veličasten Kolosej, kjer so v antiki potekale različne prireditve. Ob njem stoji Konstantinov slavolok, ki je eden od zadnjih, ki so jih postavili v Rimu. Ob ogledu ostankov rimskega in cesarskih forumov se bomo skušali vrniti v burne čase razprav in pestrega dogajanja na tem mestu. Popoldne nadaljevanje ogledov s poudarkom na spoznavanju znamenitosti baročnega Rima: slikoviti trg Navona z vodnjakom Štirih rek, Panteon - vrhunska mojstrovina rimskih statikov in arhitektov, Španske stopnice in vodnjak Trevi, kamor za ponoven povratek v Rim vržete kovanec. Pozno popoldne vožnja v okolico Rima in nastanitev v hotelu.
2. DAN RIM - VATIKAN Vožnja v Vatikan in ogled trga Sv. Petra. Sledi obisk Bazilike Sv. Petra - največje bazilike na svetu, ki so jo skozi stoletje trajajočo gradnjo okrasili z najlepšimi izdelki pomembnih avtorjev: od Michelangela in Berninija, do Canove in Pollaiuola. Po želji in za doplačilo priporočamo vzpon na kupolo, od koder je lep pogled na zaprti del Vatikana in okolico. V kolikor bo čas dopuščal možnost samostojnega obiska Vatikanskih muzejev, kjer si poleg izjemne zbirke iz različnih umetnostno - zgodovinskih obdobij ogledate tudi edinstveno Sikstinsko kapelo. Popoldne prosto za samostojne oglede Rima ali nakupe. Vrnitev v hotel.
3. DAN RIM - ORVIETO - SLOVENIJA Po zajtrku vožnja v novi del Rima in po starodavni Apijski cesti do starokrščanskih podzemnih grobišč - Kalistovih katakomb. Po ogledu katakomb vožnja v Oriveto. Ogled očarljivega mesta, ki leži na strmo dvigajočem se pobočju iz vulkanskega tufa. Razpoznavni znak mesta je katedrala, ki je nekoč bila papeška utrdba. Ogled zunanjosti in nato nekaj prostega časa in nato vožnja v Slovenijo. Predviden prihod v poznih nočnih urah.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb KUPI in si BREZPLAČNO (0,0€) rezervirajte svoje mesto. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Znesek  299 € (min. 45 potnikov) oz. 329 € (min. 35 potnikov) plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (s klikom KUPI), vam ponudnik ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno 349 € (min. 45 potnikov) oz. 369 € (min. 35 potnikov)!Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na rezervacije@odpotuj.net ali na 08 2001 411, 08 2001 412. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, elektronski naslov in kontaktni gsm.Mesta so omejena, zato priporočamo čim prejšnjo prijavo! DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba 56 €/noč.DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: Kolosej 16 €, Vatikanski muzeji 20 €, kupola bazilike 8 €, ostali muzeji in galerije od 4€ do 10 €.POPUSTI: za otroke do 12. leta na dodatnem ležišču skupaj z dvema odraslima so enotni in znašajo 15% od osnovne cene aranžmaja.Ob udeležbi min. 45 potnikov plačate 299 €, ob udeležbi min 35. potnikov pa 329 €!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 9.10.2014 oziroma do zasedenosti mest.Možni termini koriščenja: 10.10.2014Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Odpotuj.net Kontaktni podatki: 08 2001 411, 08 2001 412, rezervacije@odpotuj.net Lokacija ponudnika: Spletna prodaja Odpotuj.net


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.