Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BERNARDIN GROUP PORTOROŽ , Portorož, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

BERNARDIN GROUP PORTOROŽ , Portorož, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Se želite sprostiti in napolniti z novo energijo, obenem pa zabavati in ustvariti nepozabne spomine? Vse to vas čaka na naši obali! 

Hotel Roža:

se nahaja v neposredni bližini Grand Hotela Metropol in Grand Casinoja Portorož in zagotavlja popoln oddih, predvsem družinam, ki iščejo aktivne počitnice. Med drugim se lahko sprostite v wellness centru Acqua Relax. Hotel Roža razpolaga s 111 sobami in lobby barom Roža. V njem je tudi zajtrkovalnica, ki ponuja okusen in bogat zajtrk tudi na odprti terasi s pogledom na morje. Hotel Roža nudi nepozaben pogled na živahen utrip Portoroža na slovenski obali in portoroško marino.

Hotel Barbara:
leži v zelenem zavetju na vzpetini griča Sv. Lovrenca nad najbolj znanim letoviščem na slovenski obali Portorožem. Hotel, obdan z naravo, nudi gostom aktiven oddih in sprostitev. Hotel je še posebej primeren za športno aktivne. Hotel Barbara razpolaga s 65 sobami, hotelskim barom (Euro bar) in hotelsko zajtrkovalnico.

Hotel Vile Park:
povezuje 5 vil z 216 sobami-Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Oreda in Vila Nimfa. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. V sobah Hotela Vile Park so dobrodošle tudi domače živali.

Nadgradi svoj paket:
"Orange treatment" v Izoli do -44%
S kolesom po Istri do -60%
Kulinarična vožnja po morju do -54%


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.