Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SLON, Ljubljana, Slovenija - 89 EUR - 1x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL SLON, Ljubljana, Slovenija - 89 EUR - 1x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V samem osrčju mesta Ljubljane se nahaja Hotel Slon, kjer vas bodo s svojo prvovrstno  kulinarično, wellness in fitnes ponudbo povsem očarali. V mestu boste svoj raj našli prav vsi, ki vam je pri srcu obisk zelene narave, nakupovanje ali ogled mestnih znamenitosti, saj je vse to oddaljeno  le nekaj korakov hoje od hotela. Kljub majhnosti mesta pa je z načinom življenja Slovencev in bogato kulturno podobo ta občutek zabrisan.

Best Western Premier Hotel Slon se nahaja v osrčju mesta Ljubljane. Do starega mestnega jedra, Ljubljanskega gradu, glavne živilske tržnice in drugih mestnih znamenitosti je le nekaj minut hoje.

V hotelu je na voljo 168 sob. Od tega je 58 enoposteljnih (Economy), dvoposteljnih (Comfort ter Twin z dvema posteljama) ter luksuzne sobe Deluxe ter Suite. Vse sobe imajo posteljni koncept Sweet Dreams, z luksuznimi vzmetnicami, nadvložki iz gosjega puha, izredno mehko posteljnino iz brušenega egipčanskega bombaža in  izbiro med petimi različnimi vrstami vzglavnikov.

V hotelu se nahaja Business Center, ki gostom nudi profesionalne poslovne prostore, z začasnimi delovnimi površinami ter dostopom do interneta, telefonom, faksom, kopirnim strojem ter skenerjem. Tako gostje kot tudi zunanji obiskovalci lahko uporabljajo tajniške usluge ter usluge virtualne recepcije, začasne ali permanentne pisarniške prostore ter popolno podporo podjetju v obliki pisarniškega materiala, prevajanja in tolmačenja, osebnega asistenta in izvedba premestitve (relokacije) podjetja.

V prvem nadstropju se nahaja tudi Prireditveni center s petimi dvoranami. Multifunkcijske dvorane, povezane s premičnimi stenami, omogočajo prilagajanje številu udeležencev in naravi dogodkov. Dvorane lahko gostijo sprejem  za 350 ljudi ali gala večerjo za 250 udeležencev. Primerne so za konference, seminarje, sprejeme, prezentacije, svečane večerje in poroke, cocktaile in druga srečanja. Dvorane so stilsko dovršene, sodobno opremljene, z odlično tehnično opremo, parketom in obilico dnevne svetlobe.

Hotel slovi tudi po svoji odlični kuhinji. V atraktivnem ambientu Restavracije in Lounge-a Slon lahko ob pogledu na glavne mestne ulice, uživate v slovenski kulinariki in mednarodnih jedeh, kot tudi ob kozarcu vrhunskega vina. V Restavraciji & Lounge Slon vsak dan strežejo okusna poslovna kosila ter okusno sezonsko ponudbo.

Več na: http://www.youtube.com/watch?v=WmQ6TmpR1VI


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.