Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PANNONIA TOWER HOTEL PARNDORF, Parndorf, Avstrija - 152 EUR - 2x nočitev v Deluxe Tower dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

PANNONIA TOWER HOTEL PARNDORF, Parndorf, Avstrija - 152 EUR - 2x nočitev v Deluxe Tower dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne glede na to ali vam je ljubše raziskovanje nacionalnih parkov in čudovite narave, ali pohajkovanje in nakupovalna mrzlica v bližnjem outlet nakupovalnem središču, bo mestece Parndorf prava izbira za vas. Tu vas pričakuje Pannonia Tower Hotel, ki ga odlikuje izjemno oblikovanje, s tem pa tudi gostom prijetno in izjemno udobno bivanje ter stik s sodobnim življenskim slogom. Skozi steklene hotelske zidove je moč uživati v razgledu na pokrajino, ki obsega nacionalna parka Neusiedler See-Seewinkel in Parndorfer-plate, v neposredni bližini pa se nahaja tudi znano nakupovalno središče Designer Outlet Parndorf.

V hotelskih sobah vas čaka vse, kar potrebujete za lepo, udobno in brezskrbno bivanje: klima, internet, kabelska televizija z DVD predvajalnikom, sef, minibar in kopalnica s tušem – v nekaterih sobah celo kopalna kad s panoramskim razgledom na čudovito okolico.

Poleg dih jemajočih sob, vas bodo v hotelu Pannonia Tower prijetno presenetili tudi kulinarični dogodki, katerih namen je na poseben način združiti dobro hrano, pijačo in užitek. V hotelski restavraciji Ventus se tako lahko predate večernim menijem, ki jih spremljajo vina iz 3 lokalnih vinorodnih okolišev, ali preizkušate ustvarjalne domislice, prelite v okusne jedi.  V hotelskem baru pa lahko uživate v okusnih prigrizkih, odličnem vinu, kavi in koktajlih.

Najsi bo vaše bivanje poslovne ali sproščene narave – Pannonia Tower Hotel vam bo ostal v lepem spominu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.