Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Razvajanje za dve osebi: nočitev z zajtrkom, VIP zakup wellnessa in sladki piling za oba

Razvajanje za dve osebi: nočitev z zajtrkom, VIP zakup wellnessa in sladki piling za oba

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Romantičen paket razvajanja in sprostitve za vas in partnerja/ico.Možnost izposoje koles in raziskovanja okolice.V hotelu se nahaja bar in restavracija ki ponuja odlične jedi.Brezplačen wi-fi internet.Brezplačno parkirišče.

Opis

V Hotelu Silvester so za vas in vašega partnerja pripravili popolno jesensko razvajanje: 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi (možen pogled na hribe) in 120 minutni zakup celotnega wellness prostora, v katerem boste uživali v finski in turški savni, v jacuzziju in knajpingu.

Hotelske sobe so svetle in moderno opremljene. Imao tuš/wc, sef, sušilec za lase, satelitsko televizijo, brezžični internet, balkon ali teraso in telefon.

V wellnessu Hotela Silvester se trudijo za prijeten ambient, zato se boste sproščali ob soju svečk, prijetne mirne glasbe, postregli z različnimi vrstami čajev ter sadja. V wellnessu vam ponujajo garderobno omarico, v katerem vas bo pričakala velika brisača in kopalni plašč. Najprej predlagajo prhanje, nato sami izberete, kje se boste sproščali. V wellnessu vam bo na voljo čaj, sadje in vino*.

V masažnem salonu Maja bodo izvedli še sladki piling, da bo vaša koža mehkejša in prožnejša.

Hotel Silvester je samo 15 minut vožnje stran od Krvavca in 20 minut stran iz Ljubljane na lepi lokaciji. V njegovi okolici so sprehajalne poti, poti za kolesarjenje in izlete.

Lahko si izposodite tudi kolo in se odpravite raziskovati okolico. Hotel je družinsko vodeno podjetje.

V hotelu se nahaj restavracija, v kateri si lahko privoščita romantično večejo v dvoje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.