Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

51-urni ZAČETNI ali NADALJEVALNI TEČAJ TUJEGA JEZIKA: angleščina, nemščina, italijanščina, španščina, francoščina, ruščina, turščina v jezikovni Šoli Engaruka (v Ljubljani in Kranju)

51-urni ZAČETNI ali NADALJEVALNI TEČAJ TUJEGA JEZIKA: angleščina, nemščina, italijanščina, španščina, francoščina, ruščina, turščina v jezikovni Šoli Engaruka (v Ljubljani in Kranju)

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Hallå! Привет! こんにちは! Bonjour ! Hola! Hello! 你好!
Zgrabite priložnost in si privoščite 51-urni jezikovni tečaj ANGLEŠČINE, NEMŠČINE, ITALIJANŠČINE, ŠPANŠČINE, FRANCOŠČINE, RUŠČINE in TURŠČINE!
Izberite svoj najljubši jezik in investirajte v svojo prihodnost. Naj vam ne bo več nerodno na počitnicah ali službenem potovanju. Vedno dobre volje, sproščeni in nasmejani predavatelji bomo poskrbeli, da vam v prijetnem okolju s pridihom domačnosti približamo vaš najljubši jezik. Osvojite novo znanje ali ga le utrdite in nadgradite. 
Obvladali boste vsa slovnična pravila, pridobili bogat besedni zaklad, se naučili poslušanja tujega jezika in se pripravili, da vam nikoli ne bo nerodno govoriti.  
Kje dajemo poudarek pri učenju?
Ker se zavedamo, da je strah pred govorjenjem velik problem, dajemo poudarek na komunikaciji in rabi jezika preko dialogov.
Ali je potrebno predhodno znanje?
Zaželjeno je, da imajo tečajniki osnovno znanje tujega jezika preden se vpišejo v tečaje.
KOLIKOKRAT na teden so tečaji?
Jezikovni tečaji za delo v tujini potekajo 1x tedensko po 3 pedagoške ure. 
KDO vodi tečaje?
Jezikovni tečaji potekajo pod vodstvom izkušenih in dobrovoljnih slovenskih ali tujih predavateljev, ki v prijetnem okolju s pridihom domačnosti poskrbijo za sproščeno učenje, kvaliteto in zadovoljstvo.  
Kakšni tečaji so možni?
Možni so tudi individualni tečaji. Število ur na teden izvedemo na željo stranke, ravno tako prilagodimo termine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.