Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni luksuzni DETOX - PREČIŠČEVALNI oddih za ENO ali DVE osebi na mirni lokaciji v Villi Meli*****

3-dnevni luksuzni DETOX - PREČIŠČEVALNI oddih za ENO ali DVE osebi na mirni lokaciji v Villi Meli*****

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Aromaterapija Tilia vas vabi na morje na vikend zdravja v luxuzno Vilo MELI*****
Ponudba 1 zajema (156,96€):
- 2 x nočitev za ENO osebo, najem dvoposteljne sobe v vili luksuzne kategorije (sobe so opremljene s posteljo, omaro ter klimatsko napravo)
Ponudba 2 zajema (299€):
- 2 x nočitev za DVE osebi, najem dvoposteljne sobe v vili luksuzne kategorije (sobe so opremljene s posteljo, omaro ter klimatsko napravo)
Vikend zdravja vključuje: 
- polni penzion 
- celotni tretma v organizaciji Aromaterapije Tilia na Krku
- 5 masaž celotnega telesa
- refleksoterapija
- aromatijske kopeli
- priprava organske hrane prilagojene čiščenju telesa
- vaje dihanja, raztezanja ter relaksacije
- čaj
Odpeljite se na morje, na otok Krk na vikend zdravja in oddih, ki ga potrebujete. Tam bodo poskrbeli, da bo vaš 3 dnevni oddih nepozabno uživanje! Kraj, kjer se boste lahko sprostili, uživali, si odpočili in kjer vam bodo ugajali v vsakem trenutku. Vsakodnevne masaže, kopeli v rožah, hrana, ki je pripravljena le iz organskih sestavin in prilagojena detoksaciji telesa, dihalne vaje, raztezanje in relaksacija so po receptu sestavljena kombinacija, ki bo ozdravila vaše telo in duh. 
Če nimate volje pobegniti iz vsakdanjega življenja in stresa in si privoščiti takšno detoksacijo, kot jo vaše telo potrebuje, potem se je nesmiselno detoksacije sploh lotiti", so besede modrega človeka (D.Reid Tao).
Kombinacija različnih detoksikacijskih metod kot so; post, klistir, sveži sokovi, detoksikacijska dijeta, bodo rešili stanje povečene toksičnosti telesa in preprečili razvoj različnih bakterij še pred nastankom bolezni, ki lahko poškoduje vaše vitalne organe.
Vsi čaji in drugi napitki so pripravljeni z namenom, da pomagajo celotnemu telesu, da se očisti. Mir, sanje, vaje dihanja in raztezne vaje, ki so del  vodenega relasiranja, bodo le še dodatno pomagali telesu, da se izloči toksični odpad. 
​Masaže izvajajo aromaterapevti z dolgoletnimi izkušnjami, celotni vikend tretma pa je prilagojen vsaki osebi posebej glede na potrebo in zdravje. Pri vseh masažah se uporabljajo hladno stiskana naravna ter eterična olja. Masaža in refloksoterapija traja 1 uro. V paket pa je vključena tudi turistična taksa in parkirišče.
To ni običajno potovanje, to je potovanje za zdrav duh v zdravem telesu! 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA