Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Idilični oddih v objemu zelene narave za 2 osebi na kmečkem turizmu Stara Vodenica*** + karte za Terme Tuhelj

Idilični oddih v objemu zelene narave za 2 osebi na kmečkem turizmu Stara Vodenica*** + karte za Terme Tuhelj

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Ko boste razmišljali, kje preživeti počitnice, ne pozabite na podeželje. Daleč stran od množic in vsakdanjega hitenja, v zelenju in miru, kjer se poleg kmetijstva ukvarjajo še s turizmom.
Majhen družinski hotel - Seoski turizam "Stara vodenica" družine Galić se nahaj na področju mesteca Klanjec na hrvško-slovenski meji.
V neposredni bližini hotela se nahaja stara etno vas Kumrovec, spomenik "Lijepoj našoj " v Zelenjku in frančiščanski samostan v Klanjcu. Nedaleč stan pa so tudi Terme Tuhelj, kamor e bote lahko hodili kopati in zabavati. Počitnice na turističnih kmetijah niso takšne kot oddih na morju ali v zdraviliščih. So drugačne - v tesnem stiku z naravo in ljudmi, z njihovo kulturo, življenjsko modrostjo, šegami, ko odidete z nje, polni nepozabnih vtisov.
Nastanitev Stara Vodenica, obdana z zelenjem, v Klanjcu ponuja restavracijo, spa in sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, opremljene v rustikalnem slogu.
Sobe z lesenim pohištvom in lesenimi tramovi vključujejo satelitsko televizijo in kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnim toaletnim priborom.
V restavraciji z vinsko kletjo, urejeni v tradicionalnem slogu, strežejo lokalne specialitete.
Za sproščanje sta na voljo zunanji bazen in masažna kad. Z doplačilom lahko uredijo tudi masažo. V nastanitvi omogočajo izposojo koles in nudijo manjši živalski vrt ter otroško igrišče.
Oddih v Stari Vodenici v Klanjcu bo izpolnil pričakovanja starejših in mlajših. Odrasli bodo na njej našli kotičke miru in sprostitve, otroci igrišče brez meja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.