Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Paket TREH MAGNETNIH TRAKOV za ODPRAVLJANJE BOLEČIN, pomirjanje NAPETOSTI in za večjo GIBLJIVOST v KOLENU, KRIŽU in ZAPESTJU

Paket TREH MAGNETNIH TRAKOV za ODPRAVLJANJE BOLEČIN, pomirjanje NAPETOSTI in za večjo GIBLJIVOST v KOLENU, KRIŽU in ZAPESTJU

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Ne potrebujete novega telesa - le staremu namenite malo več pozornosti ter mu povrnite normalno gibljivost in odpravite bolečine s paketom TREH MAGNETNIH TRAKOV!
Poskusite - gibanje bo ponovno lahkotno - brez bolečin!
Ortopedsko oblikovani magnetni trakovi so izdelani iz trpežnih, mehkih in koži prijaznih materialov, se popolnoma nastavljiv - primerni za vse velikosti, zaradi svoje izjemne tankosti pa jih pod obleko ni moč opaziti.
Magnetni trak za koleno
Ko ga namestite na koleno, trak podpira pogačico in umirja napetost na njej. Magnetna sila prodre globoko v koleno in odpravlja otrplost ter pomaga povrniti gibčnost.
Magnetni energetski trak nemudoma izboljša stanje, ki ga v vaših kolenih povzroča poškodba pogačice ali kolensko-stegenski artritis.
Magnetni trak za zapestje
Magneti zmanjšajo bolečino, togost in napetost v zapestju in ne boste več imeli težav tudi pri čisto vsakdanjih opravilih.
Magnetni trak za hrbet/križ
Premagate lahko tudi napetosti v hrbtu in si tako povrnete svoje aktivno življenje!
Magnetni trak je sestavljen it 16-ih magnetov, ki so obloženi z najlonskimi vlakninami. Izdelek je idealen za zmanjšanje in odpravo bolečin v spodnjem delu hrbta, trebušnih mišic in bokov. 
Dolžina je nastavljiva, namestite pa ga tako, da je stran z magneti (magneti so vidni v obliki kroga) obrnjeni proti telesu. Magnetni trak lahko nosite pod majico in srajco, saj je pod obleko neopazen.
Opozorilo: Ni priporočljiv za osebe s srčno zaklopko/simulatorjem, defibratorji, insulin čralkami, napravami za razgradnjo zdravil in za nosečnice.
Želimo, da vam bo uporaba trakov vrnila veselje do hoje, kolesarjenja in drugega športa, saj vam nošenje trakov pomaga omiliti napetost v kolenu in hrbtu brez tablet in operacij.
Naj gibanje postane pravi užitek!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

50 % popusta za PAMETNO ZAPESTNICO...
-50%
OMEJENA KOLIČINA