Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

8 dnevni oddih na Italijanski obali v Hotelu Busignani*** v Riminiju

8 dnevni oddih na Italijanski obali v Hotelu Busignani*** v Riminiju

77%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Obiščite Italijo, šarmantno mestece v katerem se vam bo zdelo, da čas ne obstaja. Domačini so sproščeni in simpatični, hrana je odlična, vino vrhunsko, samo vzdušje pa vam bo pričaralo odličen oddih! 
Za vas smo pripravili ponudbo namestitve v Hotelu Busignani. Hotelska soba vsebuje spalnico, kopalnico, TV, telefon, sef ter balkon.
Rimini
Rimini je glavno mesto istoimenskega okrožja in priljubljenega letovišča na italijanski obali Jadranskega morja. Mesto je poznano po svojih dolgih peščenih plažah, sproščenosti, številnih restavracijah z odlično hrano ter nočnim življenjem.
Nikakor ne smete izpustiti izleta, kjer si lahko ogledate zgodovinske ostanke starih Rimljanov. Hotel se nahaja ne daleč stran od plaže, gostje hotela lahko obiščejo tudi hotelsko restavracijo in bar.
V neposredni bližini se nahaja vodni park Arenas, Tiberiusov most in Piazza Cavour. Zabave vam tu zagotovo ne bo manjkalo!
San Marino
Že od nekdaj je sopomenka za žepne državice. Površina državice obsega nekaj več kot 60 m². Velja za eno najstarejših in dolgo trajajočih demokracij na svetu.
Malce več kot 27.000 prebivalcev se preživlja v sedanjosti predvsem s kmetijstvom in turizmom. 

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.