Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TEČAJI ZA OTROKE - BALET, Latinsko Ameriški plesi ali ZUMBA KIDS v Plesni šoli Samba

TEČAJI ZA OTROKE - BALET, Latinsko Ameriški plesi ali ZUMBA KIDS v Plesni šoli Samba

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Zaplešite! Ples je ena izmed bolj privlačnih vadb, kjer se združita zabava in vadba. V Plesni šoli Samba v Mariboru se boso otroci tokrat naučili plesnih korakov, katere pa bo spremljalo veliko zabave pa tudi discipline. 
Izbirali boste lahko med tremi različnimi tečaji, in sicer: Balet, Zumba Kids ali Latisnko Ameriški plesi. 
BALET pozitivno vpliva na razvoj našega telesa. Na lepšo držo, gibljivost, eleganco in lahkotonost gibanja. Balet v plesni šoli je namenjen vsem, ki so že plesali oziroma se ukvarjajo z drugo zvrstjo plesa, da izbrusijo plesno tehniko, kakor tudi za popolne začetnike, ki si želijo pridobiti lepšo držo. Skozi igro in ples se pripravijo, da spoznajo osnove klasičnega baleta. Namen je razgibati otrokovo telo, razvit občutek za prostor, ritem in ga spodbujati k lastni improvizaciji.
ZUMBA KIDS združuje ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke, ob katerem bodo vaši otroci zagotovo uživali. Zanimive koreografije skozi plesno igro bodo vašemu predšolčku pomagale razviti motoriko, občutek za  ritem, disciplino in spoštovanje, zraven tega pa se bodo malčki naučili še angleških besed. Plesna vadba čudovito vpliva na vaše otroke, saj izboljšuje koordinacijo in pospešuje metabolizem, hkrati pa povečuje njihovo koncentracijo in samozavest. Otroci se bodo na vajah spoznali s kombinacijami več plesnih stilov – plesne korake salse, reggaetona, hip-hopa, cumbie in drugih zvrsti plesov, povezanih v eno super otrosko gibalno zabavo!
LATINSKO AMERIŠKI PLESI za otroke, ki želijo več in ki si želijo tekmovanj. Se dokazovati, se naučiti samodiscipline, veliko trenirati in dosegati vrhunske rezultate? Če si želite vse to potem je plesni klub Samba pravi naslov za vas. V 12 letih delovanja  so osvojili kar 28 naslovov državnih prvakov v različnih kategorijah in osvojili veliko mednarodnih tekem. Brno open, Beograd open, Zagreb open, Subotica open,…Pridružite se in tudi vi postanete del te plesne zgodbe.
Več o plesnih tečajih si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku:

 

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.