Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 dnevni oddih za 4 osebe v Apartmajih Šarić v Banjolah pri Puli

3 dnevni oddih za 4 osebe v Apartmajih Šarić v Banjolah pri Puli

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Med aromo sivke in zvoke čričkov! Obišči  Banjole, ki so del čudovitega zelenega polotoka!!
Umaknite se za nekaj dni od vseh naporov, ki jih prinese Septembrski "zagon" in se podajte v prečudovito Pulo na samem jugu Istrskega polotoka!
Ribiška vasica Banjole, nastanjena na majhnem polotoku, obdana z borovci in prelepimi plažami. Sprehodite se po eni izmed številnih sprehajalnih poteh, najamete čoln, jadrnico, se preizkusite v lovljenju rib, ali pa se zapeljete do bližnje Pule ter začutite turistični utrip mesta.
Prijetno toplo sonce vas bo zvabilo tudi na najlepše plaže, ki že skoraj samevajo, tam pa odkrijte vso morsko lepoto in počitek.
Apartma je polno opremljen ter klimatiziran. Vsebuje 2 sobi, kuhinjo, kopalnico in teraso. Vsakemu pripada tudi brezplačno parkirno mesto.
BANJOLE
Bogato zeleno rastje je prepleteno z aromo sivke in rožmarina ter zvoki čričkov. Mala vasica z naravno zaščitenim pristaniščem in senco starih dreves je bila že od nekdaj priljubljena počitniška destinacija. Že Stari Rimljani so prepoznali prednosti tega delčka mediterana, kar dokazujejo ostanki njihovih vil in term ter samo ime mesteca.
Morje v okolici Banjol je izredno bogato z različnimi ribami in školjkami, ki jih sveže dobite v lokalnih restavracijah. Banjole so popolna izbira za ljubitelje mediteranske spokojnosti, modrega morja in prijaznega sonca.
PULA ali Pulj
Pulj (hrvaško Pula, italijansko Pola) je mesto na Hrvaškem in je največje mesto Istrske županije. Leži na jugu istrskega polotoka v dobro zaščitenem zalivu. Do razpada avstro-ogrske monarhije je bila glavno pristanišče avstro-ogrske vojne mornarice. Italijansko ime Pola izhaja iz rimskega imena Provincia Iulia Pola Polentia Herculanea.
Pulj je znan po svojem blagem podnebju, mirnem morju in lepi naravi. Mesto ima dolgo tradicijo vinarstva, ribištva, tranzitne luke, ladjedelništva in turizma. Pulj je administrativno središče Istre že od rimskih časov.
Mesto v ožjem področju šteje 67.000 prebivalcev, bližnja okoliška področja pa naseljuje še dodatnih 40.000 ljudi; skupaj je mesto peto po velikosti med hrvaškimi mesti.Mesto je poznano po dokaj ohranjenih rimskih zgradbah, od katerih je najbolj znan amfiteater Arena iz prvega stoletja, ki je šesti po velikosti na svetu in eden najbolje ohranjenih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.