Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

30 minutno TAJSKO MASAŽO HRBTA z aromatičnimi in zeliščnimi olji v centru UBON THAI

30 minutno TAJSKO MASAŽO HRBTA z aromatičnimi in zeliščnimi olji v centru UBON THAI

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Masaže so že več tisoč let učinkovita metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja in lepote. Njeni dobrodelni učinki so že dolgo priznani v številnih kulturah. Tudi vi si privoščite popolno uglašenost telesa in duha v UBON-THAI, masažno-terapevtskem centru!
Tradicionalna tajska masaža hrbta vam bo povrnila moči, odpravila neprijetne bolečine v hrbtu in vas popolnoma sprostila. V vsakodnevnem življenju je hrbet tisti predel, ki je najbolj izpostavljen obremenitvam. Masaža hrbta zajema tudi vratni in ramenski predel, masažo glave in rok. Pri masaži uporabljajo aromatična olja, tajske kreme in zdravilna zelišča, ki blagodejno učinkujejo na vaše telo in duha. Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih! V masažno-terapevtskem centru bodo s pomočjo gnetenja, glajenja in tapkanja odpravili mišično napetost in nepravilnosti v mišični strukturi. S pomočjo aromatičnih olj in zelišč lažje masirajo tudi posamezne točke na vratu in ramenskem tkivu. Prijeten vonj aromatičnih olj pa sprostijo telo in duha.
Po masaži se boste počutili prerojeni, polni energije in pripravljeni na boj z vsakodnevnimi obveznostmi. Privoščite sebi ali drugim darilo, ki se ga boste zelo razveselili!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.