Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Raster očala za treniranje očesnih mišic (62%)

Raster očala za treniranje očesnih mišic (62%)

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Raster očala za treniranje očesnih mišic

Očala z luknjicami

Luknjičasta očala so odličen nadomestek za dioptrijska in sončna očala. Ne glede na to koliko imate dioptrijo z njimi boste videli, kot da nosite svoja prava očala z dioptrijo.

Luknjičasta očala so ravno tako odlično in zdravo nadomestilo za vaša sončna očala, ki na ne naraven način zmanjšuje količino svetlobe, ki prihaja v oko ter tako prepreči razne težave povezane z občutljivostjo na svetlobo oziroma s ponavljajočimi se glavoboli zaradi premočne svetlobe (drugače rečeno, tam kjer ni možnosti bivanja v prostorih z naravno svetlobo brez vaših sončnih očal).

Luknjičasta očala so narejena iz neprosojnih objektivov s številnimi majhnimi luknjami. Ko pogledate skozi te luknje omejijo količino odbite svetlobe, ki prihaja v vaše oči in s tem omogoči oster vid. Očala, ki jih ponujamo imajo izvrtane luknje v obliki stožca in tako prihaja svetloba, ki omogoča bolj čist pogled.

Treba je opozoriti da luknjičasta očala ne popravljajo vid (kot to trdijo nekateri oglaševalci), vid je možno izboljšati edino s pravilno delanimi vajami.

Plačajte le 6,90 € namesto 14,64 € za očala z luknjicami, ki so odličen nadomestek za dioptrijska očala, ne glede na vašo dioptrijo in sončna očala, saj preprečijo težave povezane z občutljivostjo na svetlobo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.