Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

EKSKLUZIVNO pri podjetju Plineks - servis avtoplinskega sistema

EKSKLUZIVNO pri podjetju Plineks - servis avtoplinskega sistema

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI bo na tisoče evropskih mest tudi letos povezal v prizadevanjih za človeku bolj prijazne načine mobilnosti in ena izmed teh je tudi predelava vašega avtomobila na plinski pogon.
Če ste tega že predelali, ste v prvem koraku naredili že veliko za okolje, z rednim servisiranjem pa boste k temu koraku doprinesli še večjo vrednost , predvsem pa prizanesli tudi svoji denarnici.
Večino preteklega stoletja smo v Evropi urbana območja načrtovali tako, da so bila kar najbolj prijazna avtomobilom. Mislili smo, da s tem omogočamo večjo mobilnost ter hitrejša in udobnejša potovanja. V resnici pa smo ustvarjali prometne zastoje, povzročali onesnaženost zraka in veliko hrupa, mesta pa so postala za bivanje vse manj prijetna in manj zdrava. 
V tednu mobilnosti, ki bo potekal med 16. in 22. septembrom vam podjetje Plineks d.o.o. ponuja prvovrstne storitve po najboljših cenah. Plineks je med drugim ponosni lastnik certifikata SQ - slovenska kakovost!
Tokrat smo za vas pripravili servis avtoplinskega sistema, ki zajema menjavo filtra tekoče faze avtoplina, menjavo filtra plinaste faze avtoplina in test plinostesnoti avtoplinskega sistema (vključuje 3, 4,5 6, in 8 valjna vozila).
Vozila s pogonom na avtoplin postajajo zaradi svoje ekonomičnosti vedno bolj uveljavljena pogonska tehnologija. Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 9 milijonov avtomobilov po vsem svetu. Vozila na avtoplinski pogon so okolju prijaznejša, varnejša in imajo izboljšano vozno dinamiko.
Če avta še niste predelali na plinski pogon, vas vabimo, da spoznate najboljšo kakovost, strokovnost in profesionalnost podjetja Plineks d.o.o., ki je na področju avtoplina edini s certifikatom kakosvosti, z največ izkušnjami in edini s svojo raziskovalno skupino. Najboljše pri vsem tem pa je, da pri predelavi lahko uporabite Plineks financiranje.
Zakaj izbrati Plineks?
Edini s certifikatom kakovosti na področju avtoplina​Nudimo komponente z Evro in TÜV certifikatiEdini s svojo raziskovalno skupinoPodjetje z največ predelanimi vozili in izkušnjamiPrejeli smo zlato priznanje gospodarske zbornice Slovenije20% popust na obvezno in kasko zavarovanjePredelujemo tako bencinska kot dizelska vozilaPrvi nudimo brezplačno diagnostiko za ugotovitev napakeVeč o podjetju Plineks d.o.o. si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.