Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

-73% na 60-min QUANTUM MAGNETNO RESONANČNO analizo celotnega telesa ALI resonančna analiza delovanja JETER, jetrnega sistema in vsebnosti težkih kovin v telesu, v centru Vita Midea!

-73% na 60-min QUANTUM MAGNETNO RESONANČNO analizo celotnega telesa ALI resonančna analiza delovanja JETER, jetrnega sistema in vsebnosti težkih kovin v telesu, v centru Vita Midea!

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste se že slišali za pregled in analizo vašega celotnega telesa?Danes imate zato na voljo 2 super ponudbi.V prvi prejmete kvalitetno QUANTUM MAGNETNO RESONANČNO analizo celotnega telesa, kateri zajema analizo stanja vseh organskih sistemov na enem mestu:- kardiovaskularnega sistema (srce, ožilje),- živčnega sistema (centralni in periferni),- respiratornega in limfnega sistema, endokrinih žlez, prebavil, sečil, rodil, mišic, sklepov in kosti...Postopek analize je popolnoma neboleč, neinvaziven in brez stranskih učinkov, analiza vključuje poglobljen pogovor pred, tekom in po opravljeni analizi, individualno svetovanje, svetovanje na nadaljne specialistične preiskave.V drugi ponudbi, pa boste prejmete resonančno analizo delovanja vaših jeter, jetrnega sistema in vsebnosti težkih kovin v telesu.Analiza traja 30 - 40 min.Prejemte navodila v pisni obliki in priporočila za razstrupljanje telesa, vzpostavitev ravnovesja v jetrih in očiščenje težkih kovin.Jetra so edini človeški organ, ki ima izjemno lastnost, tako imenovano samoregeneracijo. Če se odstrani del jeter, lahko drugi deli zrastejo nazaj v prvotno velikost in obliko. Jetra lahko izgubijo do četrtine svojih celic, preden nehajo delovati. Kljub vsemu pa je za jetra treba ustrezno poskrbeti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.