Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PAKET NARAVNE NEGE ZA ZDRAVJE IN LEPOTO! 5 kosov negovalne kozmetike iz ekološko pridelane ALOE VERE in olivnega olja + DARILO!

PAKET NARAVNE NEGE ZA ZDRAVJE IN LEPOTO! 5 kosov negovalne kozmetike iz ekološko pridelane ALOE VERE in olivnega olja + DARILO!

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Podarite svoji koži najboljšo naravno kozmetiko!Naravni paket vsebuje:• Losjon za telo 250ml: Idealen za celo telo, zaščiti in neguje, tudi v primeru poškodovane in vzdražene kože. Vaša koža bo mehka in žametna še dolgo po uporabi. • Gel za prhanje 250ml: Ta gel so strokovnjaki razvili z najbolj pretanjenim občutkom za čiščenje in zaščito vaše kože, s spoštovanjem do vaše kože med kopanjem ali prhanjem. Po uporabi bo vaša koža prijetno sveža in negovana. • Gel za telo 200ml: Narejen iz čistega Aloe Vera gela v 99,6%. Navlaži, mehča in poživi dehidrirano kožo, celo kadar je poškodovana ali razdražena zaradi zunanjih vplivov in izpostavljenosti soncu. • Pomlajevalni gel 200ml: Naravni gel, bogat z aktivnimi snovmi, daje koži občutek prožnosti in mladosten izgled. Omili znamenja časa na vaši koži. • Krema za roke 100ml: Ščiti vaše roke pred vremenskimi vplivi in jih naredi izjemno gladke in žametne. Zahvaljujoč olju semen muškatne vrtnice in Aloe veri, je idealna tudi za roke s problematično in poškodovano kožo.Darilo; balzam za ustnice N&B za zaščito in lepoto vaših ustnic. Obogaten je z zelo pomembno učinkovino propolisa in tako predstavlja izjemno kombinacijo naravnih sestavin, ki naredijo izdelek izjemno učinkovit v vseh letnih časih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.