Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

50 % popust na najem apartmaja v Moravskih toplicah za do 6 oseb za 2 nočitve.

50 % popust na najem apartmaja v Moravskih toplicah za do 6 oseb za 2 nočitve.

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Želite izkoristiti še kakšen vikend v krogu vaše družine, še preden se resno začnejo vse šolske in obšolske obveznosti? Izkoristite oddih v idilični naravi in si privoščite sprostitev v Prekmurju.
Apartmajsko naselje PREKMURSKA VAS obdaja prijeten gozdiček Čreta, v neposredni bližini je sodoben zdraviliški kompleks Terme 3000, svet vodnih užitkov in doživetij. 5000 m2 vodnih površin; 20 bazenov, toboganski stolp, turška, finska savna, masažni saloni, solarij, otroške igralnice, restavracije, casino.
Apartma je sodobno opremljen. Kuhinja ima vso potrebno posodo in pribor, v sobah je posteljnina, na TV pa lahko izbirate satelitske programe. Vrt na severni strani objekta je idealno mesto za počitek ali za opoldanski obed, ki si ga lahko pripravite na vrtnem žaru. Apartma ima svoje parkirišče tik ob hiši.
Opis apartmaja:
Celotna površina 47 m2 (skupaj s teraso);dvoetažni apartma;asten parkirni prostor;število ležišč : 4 (2 ločeni spalnici v zgornji etaži) + 2 dodatniT - terasa (10 m2) z mizo in stoli (ograjena) - hladilnik in manjša pečica;TV s kabelsko in igralno konzolo;tuš/WC;posoda za kuhanje in celotni jedilni servis s priborom za 6 osebinverterska klima.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.