Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Akupunkturni masažni vložki - 1 par (73,58%)

Akupunkturni masažni vložki - 1 par (73,58%)

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Akupunkturni masažni vložki za njo in zanj


Akupunkturni masažni vložki za čevlje so edinstveni terapevtski izdelek, ki združuje magnetno terapijo, kar med hojo, imajo fantastično moč osvežiti izčrpano telo, z njihovo redno uporabo pripomoremo k telesnemu zdravju.

Temeljijo na teoriji starodavne kitajske akupresure, pospešujejo krvni obtok in oskrbo telesa s kisikom, izboljšajo stanje različnih organov, uravnavajo limfni sistem, revmatska obolenja, lajšajo bolečine v sklepih, spodbujajo delovanje imunskega sistema, pripomorejo k večji ustvarjalnosti, produktivnosti in koncentraciji. Na naših stopalih obstaja veliko nevronskih točk.

Akupunkturni masažni vložki za čevlje imajo magično funkcijo drgnjenja nevronov na stopalih in vam prinesejo zasluženo sprostitev po napornem delu. Začnite novo udobno življenje z akupunkturnimi masažnimi vložki za čevlje in se počutite sproščeno po napornem delu ter začnite ceniti vsako stopinjo na vaši cesti življenja.

Značilnosti:
  • Posebna oblika za masažo stopal po pomembnih točkah na stopalu.
  • Par silikonskih vložkov za čevlje vsebuje 16 kosov magnetov, ki jo oddajajo magnetno polje, s katerim aktivirajo krvni obtok in spodbudijo presnovo, veliko malih lunarnih kroglic masira vsako akupunkturno točko na stopalu.
  • Z dnevno uporabo in aktivacijo akupunkturnih točk na stoplu približno 2 do 3 ure, boste občutili, da vaša utrujenost in napetost izginja.
  • So univerzalne velikosti, sami si izrežete svojo velikost.
  • So antialergijski, brezbarvni, zračni in enostavni za vzdrževanje.

Plačajte le 7,90 € namesto 29,90 € in privoščite svojim utrujenim stopalom le najboljše.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.