Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 68% popusta na 45 minut intuitivne energetske meditacije s katero se boste znebili vseh negativnih blokad v svojem telesu na naraven način; Studio Kvadrus

LJUBLJANA: 68% popusta na 45 minut intuitivne energetske meditacije s katero se boste znebili vseh negativnih blokad v svojem telesu na naraven način; Studio Kvadrus

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Intuitivna energijska meditacija

Studio Kvadrus


Intuitivna energijska meditacija je ena od vrst meditacij, ki se je izkazala za izredno uspešno.

Kako meditacija poteka?

Pred meditacijo se voditelj najprej pogovori s stranko. Meditacijo skupaj z vodniki vodi v smeri k razrešitvi problema. Ulegli se boste na udobno masažno mizo, pokrili vas bodo s toplo odejo, nato se prične globoko sproščanje.
Voditelj vas bo popeljal v energijski prostor, ki vam do sedaj ni bil znan. Med seanso boste dobili nove uvide in spoznanja, ki vam bodo olajšali življenje.

Meditacija bo prevzela vaše fizično in eterično telo, pripeljala vas bo v stik z vašimi vodniki in višjim jazom.

Zakaj je meditacija koristna?
Srečali se boste s svojimi blokadami v energijskem telesu, jih prepoznali in si s tem odprli pot do reševanja težav.
Povezava z Energijami, ki so ves čas z nami, je odlična tudi zato, ker vsak dobi le tiste informacije, ki jih je sposoben takoj ozavestiti in mu lahko prinesejo boljše in lažje življenje. Meditacija poteka individualno, ob mirni glasbi in prijetnem okolju.

Na meditacijo pridite odprti za nekaj novega. Oblecite si udobna, svetla oblačila, s seboj prinesite VODO, lahko pa tudi kako pisalo in papir, da si boste po meditaciji hitro zabeležili kak pomemben utrinek.

Plačajte le 12,90 € namesto 40,00 € in odstranite vse blokade iz svojega telesa, ki vam preprečujejo biti srečni in zadovoljni.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.