Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 88% popusta na 4 x Jade lifting pomlajevanje (35 min) po izbiri. Privoščite si nekirurški lifting in pomladite svoj obraz brez nepotrebnih lepotnih operacij; Studio Nelli

LJUBLJANA: 88% popusta na 4 x Jade lifting pomlajevanje (35 min) po izbiri. Privoščite si nekirurški lifting in pomladite svoj obraz brez nepotrebnih lepotnih operacij; Studio Nelli

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Jade lifting - Pomlajevanje oz. nekirurški lifting

Studio Nelli

Sončni žarki, nepravilna prehrana, večno hitenje, in še veliko dejavnikov, ki spremljajo naše življenje se odražajo na nas in tako velikokrat pozabimo nase in na svoj videz. Vsako jutro se pogledamo v ogledalo in v njem odkrijemo, kar nam ni všeč – gubice, ki pa o nas razkrivajo več, kot si mislimo. S kozmetiko obrazu navadno ne moremo več povrniti prejšnjega sijaja, lahko pa se z gubicami spopademo nekoliko drugače – z nekirurškim liftingom obraza.

Jade lifting je najučinkovitejša, nekirurška metoda namenjena glajenju gub. Omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen. Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledevo tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada in izkorišča njegove elemente, termalna terapija deluje na človeške celice in kolagen, ter povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena za 300 %.

Najbolj nevarni so sončni žarki, ki močno prizadenejo našo kožo in skupaj z leti pripomorejo tudi k nastajanju gubic. Zato čim prej poskrbite za učinkovito obnovo kože in se znebite gubic.

Rezultati, so vidni že med samim postopkom.

Jade lifting daje odlične rezultate in ne zahteva okrevanja ter je tako odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom.


Presenetljivi rezultati so vidni že neposredno po zaključku posamezne terapije.

Kdaj uporabiti Jade lifting:
  • Ko je koža suha in ji primanjkuje vlage,
  • Zrela koža, koža z gubami,
  • Viseča koža,
  • Popokane kapilare,
  • Široke pore.

Tretma se opravlja izključno na popolnoma neosončeni koži.

Plačajte le 49,90 € namesto 400,00 € za kar 4 obiske Jade lifting pomlajevanja in si najučinkoviteje in nekirurško zgladite gube na obrazu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.