Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 ali 4 dnevne počitnice za do 6 oseb v apartmaju Jelenček v Moravskih Toplicah + izposoja koles + STEKLENICA PENINE

3 ali 4 dnevne počitnice za do 6 oseb v apartmaju Jelenček v Moravskih Toplicah + izposoja koles + STEKLENICA PENINE

48%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Termalni vrelci v Termah 3000 ustvarjajo čarobni svet vodnih užitkov!
Prepustite se neskončnim možnostim, saj vas tu pričakuje 5.000 m2 vodnih površin, 31 pokritih in odkritih bazenov in neskončno možnosti zabave!
V aprtmaju Jelenček boste preživeli prijetne počitnice v objemu narave v družbi do 6 oseb.
Ponudba 1 zajema (124,80€):
- 3 dnevni najem/ 2 nočitvi za do 6 oseb v apartmaju Jelenček - KORIŠČENJE MED VIKENDOM
Ponudba 2 zajema (124,80€):
- 4 dnevni najem/ 3 nočitvi za do 6 oseb v apartmaju Jelenček - KORIŠČENJE MED TEDNOM
Apartma Jelenček se nahaja v turističnem naselju Prekmurska vas v neposredni bližini TERM 3000 in v bližini termalnega kompleksa VIVAT (nekaj minut hoje). Apartma je bil leta 2012 popolnoma obnovljen, je sodobno opremljen ter zagotavlja udobje tudi najbolj zahtevnim gostom. Nahaja se v dveh etažah v zgornji so klimatizirani spalni prostori (za 2 odrasla in 2 otroka) in kopalnica (s TUŠ KABINO) s straniščem, spodnji del je opremljen s moderno opremljeno klimatizirano kuhinjo (s steklokeramično ploščo, mikrovalovno pečico in žar pekačem), dnevni prostor s raztegljivo sedežno garnituro in LCD TV (možnost predvajanja medija prek usb ključa) z izhodom na teraso (10m2) Apartma jelenček ima v ceni zajeto tudi izposojo treh koles.
Terasa z mizo za 6 oseb (2 klopi), klop z dvižnim sediščem za hrambo. Dnevni prostor: kuhinja, jedilnica, raztegljiva sedežna (ležičšče za 1-2 osebi), TV, radio. Kuhinja je opremljena (posoda, jedilni pribor, kuhinjske krpe), hladilnik z zamrzovalnim delom (40l), steklokeramična plošča, toaster, mešalnik, mikrovalovna pečica. 
Okolica ponuja veliko
Stopite z lahkim korakom po sprehajalnih stezah do bližnjih term, podajte se na enodnevni izlet na Madžarsko, obuiščite kakšno eko kmetijo, kjer lahko tudi kupite eko produkte  (sadje, suho sadje, pecivo, mesni izdelki, bučno olje, kaša...), ne pozabite na kuturne znamenistosti kot so; Plečnikova cerkev v Bogojini, Bukovniško jezero z magnetnimi točkami in Vidov izvir vode, romanska rotunda v Selu, cerkev v Martjancih z znanimi freskami, babičin mlin na Muri, Tromeja na Goričkem, Grad na Goričkem, mlin na Muri, farma orhidej v Dobrovniku.
Da resnično ne bo dolgčas tudi tistim bolj aktivnim, najdete v okolišu veliko možnosti za rekreacijjo (kolesarjenje, nordijska hoja, tenis, golf in seveda kopanje  v Termah 3000, Termah Vivat, Terme Lipa Lendava, Terme Banovci,in Terme Radenci.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.