Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME TOPOLŠICA, Topolšica, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 6 oseb, Brezplačen vstop na bazene za 6 oseb

TERME TOPOLŠICA, Topolšica, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 6 oseb, Brezplačen vstop na bazene za 6 oseb

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ob jugovzhodnem vznožju hriba Lom, kjer so nekoč kraljevali visoki topoli, je iz zemlje privrela voda. Čista kakor biser, živa kakor življenje samo. Termalni vrelec je v dolino Toplice vse od 16. stoletja privabljal tiste, ki cenijo moč naravnega. Tam, na robu gozda, danes stoji sodobno zdravilišče, ki razvaja z vsem, kar ponuja narava.

Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.

Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce. Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka.

Na zelenem pobočju, nedaleč stran od osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami. Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo dva tipa notranjih razporeditev (99 m² in 150 m²). Sodoben ambient in naravno bivalno okolje sta zagotovilo, da se boste v naselju Ocepkov gaj počutili prijetno domače.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.