Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BIOTERME, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 172 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (+1 otrok do 12. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja ali kosilo)

HOTEL BIOTERME, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 172 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (+1 otrok do 12. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja ali kosilo)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Območje Hotela Bioterm v osrčju Prlekije je že od leta 1976zaradi svojih naravnih lepot razglašeno kot krajinski park, ki prereže sivinovsakdana in s svojimi intenzivnimi barvami zelene izvabi na plano človeški duhv najčistejši obliki – razigranega, polnega življenja in globoko srečnega.Zakaj bi se odpravili na drago potovanje v daljne kraje, če obstajajo vSloveniji še takšni neodkriti biseri neokrnjene narave in termalnegarazvajanja …

Čeprav je območje Bioterm znano po številnih možnostih zaaktiven oddih, od urejenih kolesarskih in sprehajalnih poti, do znamenitosti,kot je Stara gora z mlinom na veter in Hipodrom Ljutomer, ostaja osrednja točkaprav termalno razvajanje. Termalni park ponuja 9 izvrstnih zunanjih bazenov na površini 1400 m2 in 5 notranjih bazenov na površini 600 m2, kamor se steka termalna voda iz globočin – voda ječista, brez primesi, hipertermalna in bogata z natrijem, kalijem terhidrogenkarbonatom. Hkrati je ena izmed redkih termalnih vod, ki je pitna ter primerna za peroralno zdravljenje.Ta razgibani vodni park vam ponuja več plavalnih bazenov, hitro reko in edinstvene terase za sončenje, kjer boste nazelenih travnatih površinah v prijetni senci dreves našli trenutek za počitekin stik s seboj. Temperatura vode se giblje med 27-38 stopinjami Celzija.

Pobegnite iz betonske džungle v topel objem hotela Bioterme,prežetega z elementi narave in brezkompromisnega udobja – na vsakem korakukraljuje pohištvo iz masivnega lesa, tla obložena z voskanim lesenim podom in stenebarvane z naravnimi barvami v odtenkih vseh letnih časov. Tako imenovane»zdrave sobe« s svojimi naravnimi materiali ionizirajo zrak in preprečujejoelektrosmog, kar poskrbi za odličen spanec, ki vas bo okrepil in pripravil nanove dogodivščine naslednjega dne.

Ta izjemna Megabon ponudba dopolni popolno razvajanje z zvrhano mero kulinaričnihspecialitet in žlahtne kapljice. Romantično vzdušje in bogata ponudbatradicionalnih prleških, slovenskih ter mediteranskih jedi zagotovita nepozabnevečere v soju sveč in zvezdnatega neba. Obisk vinoteke Prleška klet pa takopoznavalce kot naključne mimoidoče presune s svojimi omamnimi aromami inzanimivimi zgodbami o poreklu izvrstnih vin (po predhodnem naročilu).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.