Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - MORAVCI: 50% popusta na 7x nočitev v apartmaju Moravci za do 6 oseb + vključeno začetno in končno čiščenje + otroška posteljica + elektrika in voda + brisače in posteljnina + 10% popusta na kopalne karte v Moravskih...

SLOVENIJA - MORAVCI: 50% popusta na 7x nočitev v apartmaju Moravci za do 6 oseb + vključeno začetno in končno čiščenje + otroška posteljica + elektrika in voda + brisače in posteljnina + 10% popusta na kopalne karte v Moravskih...

49%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vrhunski apartma za odlično sprostitev in ugodne trenutke

Apartma Moravci

Apartma Moravci
Apartmaja se nahaja v Prekmurju, v Moravskih Toplicah, počitniškem naselju Prekmurska vas, katerega sestavljajo hišice, katerih arhitektura ohranja tipične elemente prekmurske vasi. Apartma je v neposredni bližini kompleksa Term 3000, ki skupaj s Termami Vivat obsegata celovito ponudbo raznovrstnih kopališč, wellnes programov in športne infrastrukture kot so tenis in golf igrišča.

Apartma je sodobno opremljen. Kuhinja ima vso potrebno posodo in pribor, v sobah je posteljnina, na TV pa lahko izbirate satelitske programe. Vrt na severni strani objekta je idealno mesto za počitek ali za opoldanski obed, ki si ga lahko pripravite na vrtnem žaru. Apartma ima svoje parkirišče tik ob hiši.

Apartmajsko naselje Prekmurska vas obdaja prijeten gozdiček Čreta, v neposredni bližini je sodoben zdraviliški kompleks Terme 3000, svet vodnih užitkov in doživetij. 5000 m2 vodnih površin; 20 bazenov, toboganski stolp, turška, finska savna, masažni saloni, solarij, otroške igralnice, restavracije, casino. Gostje se lahko v Thermaliumu - centru sprostitve, lepote in zdravja predajo blagodejnim učinkom nege telesa in sprostitvenih programov, ki jih omogočajo najsodobnejše storitve, tudi s pomočjo »črne« zdravilne termomineralne vode. Apartmajsko naselje sestavljajo hišice, katerih arhitektura ohranja tipične elemente arhitekture prekmurskih vasi

Aktivna doživetja so dostopna na vseh koncih dežele in v vseh letnih časih. Urejene pohodniške poti, skoraj povsod je možno kolesarjenje - tako za občasne izletnike kot za resne izzivalce zahtevnejših strmin, ki so jim namenjene posebej urejene in označene proge. Na voljo so športne dvorane in igrišča za igre z žogo, za tenis, squash in podobno. Kabineti in dvorane za fitnes so standardni del ponudbe. Med vse bolj priljubljene oblike aktivnega preživljanja prostega časa tako Slovencev kot njihovih gostov iz tujine se uvršča golf in pa tenis.

V današnji ponudbi vam poleg nočitev nudimo tudi kopanje v  bazenskem kompleksu Terme 3000, kjer ponujajo raznoliko ponudbo bazenskih atrakcij.

Del doživljajskega parka so vodne atrakcije:
  • divja reka z brzicami,
  • vodno-zračni ležalniki,
  • gejzirji, slapovi,
  • vodne in zračne masaže,
  • protitočno plavanje,
  • plavalne steze,
  • vodni tokovi,
  • žvrkljajoče kopeli…

V posebnem bazenu so dovoljeni tudi skoki v vodo z enega ali treh metrov.

Aqualoop – prvi tobogan na svetu s polnim obratom
Najvišja točka Doživljajskega bazenskega kompleksa Terme 3000 je 22-metrski stolp z več tobogani. Daljše spuste omogočata tobogana dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti. Posebnost je eden najbolj spektakularnih toboganov daleč naokoli – Aqualoop, prvi tobogan na svetu s 360-stopinjskim obratom. Povprečna vožnja traja dobrih 7 sekund, kopalec pa pri tem doseže hitrosti do 80 kilometrov na uro. Aqualoop je četrti najhitrejši tobogan v Evropi. Še bolj pogumnim pa je na voljo tobogan Kamikaza s prostim padom.

Zabava za vso družino
V Doživljajskem bazenskem kompleksu Terme 3000 je dovolj prostora za malčke, najstnike, starše in stare starše. Starši in stari starši si lahko spočijejo pod krošnjami dreves z obilo naravne sence, saj je za otroke pripravljen animacijski program s Štrkom Vikijem. Kopališko ponudbo dopolnjuje tudi raznolika ponudba gostinstva, športnih aktivnosti in wellnessa. Vodni park Term 3000 se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev.

Plačajte le 199,00 € namesto 398,00 € in si privoščite popoln športni oddih v družbi prijateljev ali družine v prelepem Prekmurju.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.