Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

- 60% na Temeljito GLOBINSKO NOTRANJE čiščenje + ZUNANJE pranje vašega vozila, v avtopralnici STIL (nasproti AMZS), v Ljubljani!

- 60% na Temeljito GLOBINSKO NOTRANJE čiščenje + ZUNANJE pranje vašega vozila, v avtopralnici STIL (nasproti AMZS), v Ljubljani!

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Brezhibno čisto vozilo!V ročni avtopralnici STIL, bodo poskrbeli, da se bo vaš jekleni konjiček ponovno svetil kot nov in to ZUNAJ in ZNOTRAJ!Vožnja v čistem in urejenem vozilu je veliko prijetnejša, kot v umazanem avtomobilu z smetmi, umazanimi stekli in armaturno ploščo. V avtopralnici STIL, bodo zanesljivo poskrbeli za temeljito čiščenje zunanjosti in notranjosti vašega jeklenega lepotca!Uživajte v brezhibno čistem vozilu!Če vozilo redno peremo le s krtačami na raznih bencinskih servisih, barva bledi in na avtomobilu se kmalu poznajo sledi grobih krtač, zato je bolje, da občasno vaše vozilo odpeljete na ročno pranje in čiščenje. Vozilo vam bodo najprej oprali, ga očistili (tudi platišča) in osušili. Nato sledi še notranje GLOBINSKO čiščenje (sedežev in tapet) + sesanje, čiščenje prašnih armatur in tepihov.Vaš avto bo zasijal kot nov!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.