Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - KRVAVEC: 30% popusta na 3 x nočitev v brunarici Alpinka 1 za 6 oseb, zgrajeni v alpskem stilu. Preživite aktiven oddih v gorskem smučarskem središču Krvavec, ki ponuja nešteto možnosti tudi v poletni sezoni; Brunarica...

SLOVENIJA - KRVAVEC: 30% popusta na 3 x nočitev v brunarici Alpinka 1 za 6 oseb, zgrajeni v alpskem stilu. Preživite aktiven oddih v gorskem smučarskem središču Krvavec, ki ponuja nešteto možnosti tudi v poletni sezoni; Brunarica...

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Brunarica Alpinka

Krvavec


Stilno opremljena brunarica na obronku gozda, z odprtim pogledom na Alpe s Triglavom, nudi udobno namestitev za 6 osebe, z možnostjo dveh dodatnih ležišč na galeriji dnevnega prostora.

V obeh nadstropjih je tudi kopalnica.

Hiša je opremljena z novo opremo iz masivnega lesa na nivoju 4*.

V hiši je brezčičen, brezplačen neomejen internet signal.
Dodatna ponudba v brunarici so domači izdelki - marmelade, kompoti, šnopsi, vložene gobe, sokovi, čaji in vina...
Vse je 100% naravni izdelek lastnikov.

Ogrevanje je na drva, v toplozračnem zaprtem kaminu, ki ogreva vse prostore in nudi toplo romantično vzdušje prave gorske brunarice.

Za hišo je nov zimski vrt za cel kup športnih aktivnosti, pred hišo pa velika sončna terasa.

Ob brunarici je klasičen kamnit žar, velik Weber plinski žar in masiven lesen šank za piknike.

Gostom pa so na voljo še štiri brezplačna otroška gorska kolesa.

Krvavec nudi, tako pozimi kot poleti, mnogo različnih užitkov.

Brunarica Alpinka je odlično izhodišče za družinske izlete, sprehode in planinarjenje, kot tudi za gorsko in cestno kolesarjenje po Kamniško-Savinjskih Alpah. Tu je tudi pravi raj za jadralne padalce, ki ob ugodni termiki napolnijo nebo nad Krvavcem.

Pašniki v okolici pa so zakladnica zdravilnih zelišč, iz katerih je mogoče pripraviti različne planinske čaje in druge naravne pripravke.

Ob brunarici Alpinka je košarkaški koš in prostor za mali nogomet, gostom pa so brezplačno na voljo še otroško gorsko kolo, gugalnica na drevesu, oprema za badminton, pikado, veliko različnih žog, in peskovnik s kupom igrač za najmlajše. Posebnost brunarice je lesena hiška na drevesu.

Odprt je velik nov adrenalinski park, ki je zelo zanimiv za otroke in odrasle.

Plačajte le 315,00 € namesto 450,00 € za 4-dnevni najem brunarice Alpinka 1 ter preživite aktiven oddih na Krvavcu, ki ponuja nešteto aktivnosti za vse generacije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.