Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 dnevni ANTISTRES vikend za 2 osebi v Vili Tatjana v Klenovici

3 dnevni ANTISTRES vikend za 2 osebi v Vili Tatjana v Klenovici

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Globoko pomirjajoča energija okolice, udobna namestitev tik ob morju, vegetarijanska hrana, aromaterpevtska masaža, sprehod ob morju...ANTISTRES VIKEND  v Vili tatjana v Klenovici! Terapevti Studia za aromaterapijo TILIA z dolgoletnimi izkušnjami so si omislili popolen vikend za telo in duha.
Ponudba zajema:
- najem dvoposteljne sobe, v Vili Tatjana*** - 2 x nočitev za 2 osebi (sobe so opremljene s posteljo, omaro ter klimatsko napravo)
- POLNI PENZION - vegeterianska hrana (zajtrk, kosilo, večerja) - uravnoteženi zdravi obroki
- vegetarianski žar - drugi dan bogati vege žar
- pijačo dobrodošlice
- globoko sproščujoča aromaterapevtska masaža celotnega telesa in glave (90min);
  posebno doživetje in izkušnja z mešanico rastlinskih in eteričnih olj prilagojenim čisto vašim potrebam v rokah aromaterapevta z 12 letnimi izkušnjami
- pozdrav soncu ter jutranje vadbe raztegovanja na plaži
- vodene tehnike relaksacije
- večerno sproščanje pod zvednim nebom na plaži
- svetovanje za uravnoteženo prehrano
- brezplačno parkirišče
- vsakodnevni obisk bližnjih bazenov (cca. 200m od nastanitve)
Povečani stres lahko izjemno naruši naše zdravje, vendar prepoznati ga in se z njim soočiti pomeni osvetliti njegove slabe učinke na naše življenje ter s tem narediti prvi korak k spremembi življenja in ne nazadnje odpravi stresa  
Torej naloga s katero se boste srečevali celotni vikend je iskanje izvora vašega vsakdanjega stresa in poiskati vzroke - Masaže, hrana, relaxiranje, telovadba, sprehodi...je le nakaj načinov kako obvladovati stres.
Po preživetem ANTISTRES vikendu, se boste vrnili domov prerojeni, osveženi in pripravljeni na nove izzive!
KLENOVICA je tradicionalna ribiška vasica znana po svojih značilnih virih pitne vode, čistega morja in lepe plaže. Ponuja mir in vzdušje majhnega ribiškega pristanišča... Je izrazito turistično naselje Crikveniško-vinodolske riviere, z majhno luko, ki se nahaja v Vinodolskem kanalu. Vzdolž nizke obale se razprostirajo pešceno-prodnate plaže, v majhnem primorskem mestu pa boste našli tudi gostinske objekte. Od špornih aktivnosti je obmocje Klenovica najbolj ugodno za športni ribolov, ce pa imate svoje plovilo, ga boste lahko varno privezali v luki. Poleg mestnega kopališca boste lepe plaže našli tudi v zalivih Žrnovnica in Povile, ki sta dostopna z avtomobilom, peš ali pa z ladjico. V Klenovici je poleg privatnih hiš tudi hotel in nekaj kampov, in prav zato v mestu ni cutiti pravega turisticnega vrveža. Torej, ce si želite mirnih pocitnic, pridite v Klenovico! Seveda pa bližina vecjih mest, Novi Vinodolski (10 km), Selc in Crikvenice, omogoca raznoliko zabavo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.