Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preoblikujte svoje telo za vedno!, Ljubljana, Slovenija - 42,90 EUR - 3x kavitacija (40 minut)., 3x radio frekvenca (10 minut).

Preoblikujte svoje telo za vedno!, Ljubljana, Slovenija - 42,90 EUR - 3x kavitacija (40 minut)., 3x radio frekvenca (10 minut).

99%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija brezstranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa.Preprosteje, je nekirurška liposukcija, ki nas učinkovito pripelje do hitrejšerešitve ciljnega izginjanja maščobnih oblog in celulita. Posebej je namenjenaza lokalno maščobo in celulit. Tu so rezultati najboljši in najlepše vidni inso tudi merljivi že po prvem obisku. Metoda kavitacije uspešno pomaga priodpravljanju maščobnih izboklin in posledično pripelje do pravilne oblikeželenega dela telesa. Kavitacija omogoča koncentracijo energije na točnodoločeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic vpodkožju. Površina kože, ožilje, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščobaiz razbitih maščobnih celic (prej razbij membrano, ki veže maščobne celice) sev obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivomencimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerolprodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kislinepa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobnakislina, vključno s tistimi iz hrane.


Predposegom:
Po vsaki terapiji je obvezna športna aktivnost saj pripostopku kavitacije nastane določena količina limfnega bremena, ki se izloči skozilimfni sistem.Kavitacija ni primerna za ljudi, ki imajo težave z ledvicamiin jetri, za sladkorne bolnike, nosečnice, doječe matere, s vsadki, srčnimtežavam, za ljudi z boleznimi kože (alergije)... Kavitacija ne zahteva posebnih priprav na terapijo. Prvi korakje vedno merjenje obsega predela telesa, ki bo obravnavan. Sama terapija seizvaja s krožnimi gibi preko izbranega dela telesa. Običajno se v eni terapijiobravnava samo en predel (na primer samo trebuh, noge ali zadnjica). Terapija sezaključi s ponovnim merjenjem obsega.
Sama terapija traja od 20 do 40 minut, odvisno od velikosti predela in debelinemaščobnih oblog. Za dosego vidnih rezultatov se priporoča do 8 terapij v2-tedenskih razmakih. S terapijami seveda lahko nadaljujete, dokler ne dosežeteželene oblike postave.
Dopolnilne terapije niso nujnost, vendar pa limfna drenaža,radiofrekvenca bistveno pospešijo presnovo sproščenih maščob in izboljšajoelastičnost kože.Po terapiji ne občutite nelagodja ali bolečine, koža jepopolnoma nedotaknjena, zato lahko takoj nadaljujete z vsakodnevnimiaktivnostmi.


Poseg:
Kavitacijska terapija ne zahteva anestezije. Večinoma joopisujejo kot prijetno in nebolečo. Manjšo neprijetnost lahko predstavlja lespecifičen zvok, ki ga slišite med terapijo, vendar je povsem neškodljiv inizgine takoj, ko niste več v stiku z aplikatorjem. Poleg tega lahko naobravnavanem predelu občutite tudi rahlo toploto, ki pa ne sme biti neprijetna.Obstaja možnost manjših stranskih učinkov, kot so začasnardečina, povečana žeja in slabost takoj po terapiji, ki pa jo enostavnoodpravite s povečanim vnosom tekočine. Vsi ti učinki so kratkotrajni inizzvenijo v nekaj urah. Zato priporočamo pitje vode  2 do 3 litre na dan 


Okrevanje:
Kavitacija zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. Vvečini primerov se obseg obravnavanega predela zmanjša za 2 do 6 cm že po prviterapiji. Z vsako nadaljnjo terapijo se lahko znebite še nekaj dodatnihcentimetrov. Rezultati lahko nihajo od primera do primera, odvisno od samezgradbe tkiva, predela telesa, starosti, metabolizma, nekaterih zdravil inhormonalnih sprememb.Pravilna prehrana in povečana telesna aktivnost sta sevedadobrodošli in lahko precej prispevata k samemu vzdrževanju rezultata terapije.

Darilnibon:
Podarite drugim tisto, kar bi želeli imeti sami: darilo za telo in dušo.Darilne bone dobite v Centru lepote in zdravja kozmetičnega salona Imperija. Lahko pa ganaročite tudi po telefonu in preko elektronske pošte.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.